Csobot Adél videója felrobbantotta az Instagramot - A nyílt utcán fakadt dalra
Csobot Adél úgy pörgött-forgott a Kopaszi-gátnál, mint egy Disney-hercegnő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan azért imádják a musicaleket és a Disney-filmek énekes jeleneteit, mert a hétköznapi utcaképet is színházzá varázsolják a mozivásznon. Kislányként sokszor elképzeljük, milyen lenne, ha a semmiből dalra fakadnánk, majd a járókelők orra előtt lejtenénk táncot.

Csobot Adél nem csak fantáziált erről a jelenetről, meg is valósította azt. A Kopaszi-gáton kirándult, amikor jókedvében éneklésben tört ki a nyílt utcán, közben olyan kecsesen ugrált le és fel a park padjain, mintha a színpadon lenne.

Csobot Adél táncos-énekes videója

„Azt hiszem, boldog vagyok” - írta a videója alá, amit az Instagram-oldalán tett közzé. Ez a jókedv ragadósnak bizonyult, a kommentelőknek is egyből mosolyra görbült a szája, miután végignézték a felvételt, agyba-főbe dicsérték az énekesnőt.

Valaki a hangjával nem tudott betelni, mások órákig nézték volna, ahogy táncol. Trendi szettjét sem felejtették el megemlíteni, imádták a rövid top és baseballsapka lezser párosítását. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy hozzászólót a Disney mesevilágából a valóságba csöppent hercegnőre, Giselle-re emlékeztetett, míg mások azt szeretik benne, hogy örök gyerek, és mindig pozitívan szemléli az életet.

"Imádom, szerencséje van Bencének, egy életrevaló nő a párja, ami ritka" - olvasható a videó mellett.

Tánctudását és énekhangját első filmszerepében is megcsillanthatja: a 26 éves sztár alakítja az El a kezekkel a papámtól! című családi vígjáték főszerepét, illetve az egyik betétdalt is ő énekli benne. Dobó Kata második rendezése 2021-ben kerül a mozikba, és Lakner Artúr Édes mostoha című, 1942-es regényét veszi alapul.

Csobot Adél és Istenes Bence szerelmes képei

Istenes Bence és Csobot Adél az X-Faktor 2012-es, harmadik szériájában szerettek egymásba. Az akkor 18 éves lány biztosan nem gondolta, hogy az RTL Klub tehetségkutatója nemcsak ismertséget hoz számára, hanem azt a bizonyos nagy Őt is, eleinte ugyanis ki nem állhatta a műsorvezetőt.

Ezt is szeretjük