Csobot Adélról ezt kevesen gondolták volna - Meglepő dolog derült ki róla
Csobot Adél bevallotta, volt egy fekete korszaka az életében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adél 25 évesen már két gyönyörű kisfiú, Nátán és Ádin büszke és csinos édesanyjának mondhatja magát. 2012-ben az X-Faktor harmadik szériájában ismerte meg az ország. A bohókás természetű, gyönyörű hangú énekesnő annak idején egy Charleston-számmal, a That Man cíművel keltette fel a közönség figyelmét a válogatón, ahol rojtos miniben, kesztyűben és tollakkal díszített fejdíszben állt a mentorok és a nézők elé. 

Az énekesnőt a tehetségkutatóban való szereplése óta és anyává válása után is mindig csinos, szexi, vidám vagy sportos darabokban láthatjuk, melyek hangsúlyozzák karcsú alakját, így nehezen tudjuk elképzelni, hogy volt az életében egy sötét korszak, amikor fekete ruhákban járt, és szegecses kiegészítőket viselt, egyik kedvenc együttese pedig a Rammstein volt.

A TV2 Pénzt vagy éveket! című szórakoztató vetélkedőjében apósával, Istenes László műsorvezetővel szerepelt együtt, amikor kiderült, volt idő, amikor kemény rockercsajnak számított.

csobot-tv2
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

- Volt egy ilyen korszakom. Akkor divat volt rockernek lenni, és én is beálltam a sorba: könyökig karkötők, szegecses dolgok, fekete tusvonal, és Rammsteint hallgattunk - árulta el a műsorban az énekesnő.

Csobot Adél álomszép estélyiben

Képes összeállításunkban megnézheted, még kik vettek részt szerelmükkel együtt a huszadik Story-gálán.

Ezt is szeretjük