Csobot Adél és hollywoodi hasonmása: a színésznővel össze is keverték az Instagramon
Csobot Adél a rajongók szerint egy az egyben úgy néz ki, mint a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak, akik képesek akár milliókat áldozni különböző szépészeti beavatkozásokra csak azért, hogy egy világsztárra hasonlítsanak. Rengetegen vágynak olyan telt ajkakra, mint Angelina Jolie-é, de Jennifer Lopez kerek fenekére is sokan irigyek. Mások az anyatermészetnek köszönhetően néznek ki úgy, mint egy hollywoodi híresség.

Csobot Adélt extravagáns stílusáért imádják a rajongói, az RTL Klub Álarcos énekesében is sorra olyan ruhákat vonultat fel, mint amilyeneket zenei díjátadókon szoktunk látni. Nem csak az ragadta meg sokak figyelmét, hogy úgy öltözködik, mint a filmcsillagok, egyikőjükre meglehetősen emlékezteti is őket.

Csobot Adél és Millie Bobby Brown

Noha tíz év köztük a korkülönbség, a sztáranyuka megszólalásig hasonlít Amerika üdvöskéjére, a Stranger Things című sorozatból ismert, Millie Bobby Brownra. Ha egymás mellé tesszük a fotóikat, valóban feltűnő, hogy szájuk vonala és fejformájuk szinte megegyezik, valamint az is erősíti az összhatást, hogy mindketten barna hajúak és szeműek.

csobot-adél-és-millie
Fotó: Instagram/Csobot Adél, Instagram/Millie Bobby Brown

Az Instagramon össze is keverték őket. Követői közül volt, aki azt hitte, véletlenül rossz fiókot nyitott meg, amikor meglátta kedvencét ugyanolyan színes szemüvegben, mint amelyet a sorozatsztáron is lehetett látni korábban.

„Miért hittem hirtelen azt, hogy Millie Bobby Brown vagy?” - kérdezte értetlenkedve egy hozzászóló, akihez többen is csatlakoztak. 

Nemcsak megjelenésükben tükrözik egymást, Millie Bobby Brown interjúi alapján személyiségükben sem különböznek annyira. Mindketten végtelenül pozitívak, imádnak énekelni, és folyton mosolyognak. A ruhatáruk is szinte azonos, gardróbjukban a legutolsó trendeknek megfelelő laza darabok lógnak, de az extravagáns, vagány holmiktól sem riadnak vissza.

Magyar színésznők és világsztár hasonmásuk

Ha szétnézünk a hollywoodi sztárok világában, bizony könnyűszerrel meg lehet találni a magyar ikerpárjukat. Képes összeállításunkban megnézheted a kísérteties hasonlóságot hat hazai sztárunk és világsztár ikertornyaik között. 

Ezt is szeretjük