Csisztu Zsuzsa fiai rengeteget nőttek: a 14 éves Krisztián ilyen magas kamasz
Csisztu Zsuzsa gyerekei, Krisztián és Adrián ilyen nagyok már.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csisztu Zsuzsa ötévesen kezdett tornázni, majd 1982-től 1992-ig volt a magyar válogatottban. Szerinte az élet legfontosabb leckéire a sport tanította meg, ezért nagyon szeretné, ha gyermekei is sportos életmódot folytatnának.

Az olimpikonból lett tévés nagyon családcentrikus ember. Elmondása alapján, ha előbb hozza össze az élet a férjével, dr. Ketskés Norberttel, legalább háromgyermekes édesanya lenne.

Csisztu Zsuzsa fiai már ilyen nagyok

2006. október 29-én házasodtak össze a sármos doktorral, akivel azóta is a legnagyobb boldogságban nevelik két kisfiúkat, a 14 esztendős Krisztiánt és a nyolcéves Adriánt. Mivel a gyerkőcöket tudatosan csak ritkán mutatják meg, még szembetűnőbb, milyen gyorsan nőnek. Krisztián magasságban lassan behozza a szüleit.

csisztuék-1
Fotó: YouTube/Családvarázs

A fiúk jobban nem is különbözhetnének egymástól. A sztár és élete párja a Családvarázs című YouTube-műsorban árulták el, hogy míg Krisztián kívül-belül az apjára ütött, addig öccse inkább a Csisztu-vonalat képviseli, például a hatalmas, barna szemeit is a hírességtől örökölte.

Abban viszont hasonlítanak, hogy mindketten igazi energiabombák, így nagy rá az esély, hogy Csisztu Zsuzsa példáját követik majd. Az idősebbik testvér már meg is találta azt a sportágat, amelyikkel profi szinten foglalkozna, versenyszerűen vív.

Krisztián és Adrián nagyon jó testvérek, csak ritkán kapnak hajba.
Krisztián és Adrián nagyon jó testvérek, csak ritkán kapnak hajba.
Fotó: YouTube/Családvarázs

- Azt gondolom, hogy azt a fajta leckét az élettől és azokat a pozitív értelembe vett tanulságokat, a kudarcot, a sikert és az ahhoz vezető utat csak a sporton keresztül lehet megtanulni. Ezeket mind szeretném, ha átélnék. Talán az egyik legeslegfontosabb, amit próbálunk nekik átadni, az az életmód, ahogy élünk - magyarázta az egykori olimpikon. 

Stohl András és fia

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Stohl András legkisebb gyermeke, az egy szem fia, Andriska. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük