Csisztu Zsuzsa gyönyörű menyasszony volt - 13 éve él boldog házasságban férjével
Csisztu Zsuzsa a dr. Ketskés Norbert most ünnepelték a 13. házassági évfordulójukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csisztu Zsuzsa 2006. október 29-én ment feleségül dr. Ketskés Norberthez. A pár most ünnepelte a 13. házassági évfordulóját. Két gyermek boldog szülei, Krisztián Norbert 2007-ben, Adrián Mihály 2013-ban született meg.

Az egykori tornászbajnoknő az évforduló kapcsán több esküvői fotót is megosztott a Facebook- és az Instagram-oldalán. A kommentelők szerint az évek során alig változott valamit, az idő nem fog rajta, inkább csak szebbé tette. Egy külföldi követője a menyasszonyi ruháját is dicsérte, a hölgy azt írta, imádja az ilyen típusú kreációkat. 

A 49 éves sztár nem tagadja, az ő házassága is számos hullámvölgyet élt meg, de Norbert kitűnő partner és nagyszerű férj, akire lehetett számítani a közösen átélt tragédiák és veszteségek idején is. 

A szüleim betegsége és elvesztése nagy próbatétel volt, de például a második gyerek születése utáni költözés is igencsak próbára tett minket. Elfogyott minden spórolt pénzünk, a nyakunkon volt a hatalmas hitel, az új lakásba még nem mehettünk, de a meglévőből el kellett jönni két pici gyerekkel a tél kellős közepén - mesélte Csisztu Zsuzsa júniusban a Hot! magazinnak

Csisztu Zsuzsa egy házasságban azt is fontosnak tartja, hogy a felek ne hagyják kihunyni a lángot, maradjanak meg nőnek és férfinak akkor is, ha közben apává és anyává váltak. A hétköznapokban is fontos, hogy egy pár időt szakítson magukra is, legyenek programjaik kettesben is.

- Előfordul, hogy például én csak, úgymond, feleségként kísérem el a férjemet külföldre orvoskongresszusokra vagy szakmai utakra, vagy esetleg ő jön velem olykor-olykor, ha sportdiplomáciai dolgom van, és ki szokott derülni, hogy ha ketten vagyunk, egy hangos szó nincs, nem késünk el sehonnan, jól érezzük magunkat egymással - osztotta meg a FEM3 Café nézőivel májusban. 

Soma és ritkán látott férje

Spitzer Gyöngyi, vagyis Soma az éneklésnek köszönheti, hogy közel harminc évvel ezelőtt megismerte férjét. Hivatalosan 1997. szeptember 20-án kötöttek házasságot. Soma Mamagésa csak ritkán tesz ki fotót férjéről, akibe a mai napig szerelmes. Egy tavalyi nyaralásukon azt is kiposztolta, hogy amikor meglátta az alsónadrágban csomagoló Györgyöt, arra is újra rádöbbent, milyen szexi a párja.

Ezt is szeretjük