Csisztu Zsuzsa gyönyörű menyasszony volt - Eddig nem látott esküvői fotókat mutatott
Csisztu Zsuzsa és férje vasárnap ünnepelték 11. házassági évfordulójukat.

csisztu-zsuzsa-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csisztu Zsuzsa 2006. október 29-én mondta ki a boldogító igent férjének, Dr. Ketskés Norbertnek, akivel most hétvégén ünnepelték 11. házassági évfordulójukat. A 47 éves műsorvezető ennek apropóján osztotta meg Instagram-oldalán az esküvőjükön készült, korábban sosem látott fotókat.

Az egykori tornászbajnoknő gyönyörű menyasszony volt 11 évvel ezelőtt, és ma is irigylésre méltó, boldog házasságban él orvosként dolgozó férjével. Két közös gyermekük született: Krisztián Norbert 2007-ben, Adrián Mihály pedig 2013-ban látta meg a napvilágot. 

- Valóban előfordul, hogy idegesebbek, türelmetlenebbek, fáradtabbak vagyunk. Én viszont semmi új receptet nem tudok adni. A megoldás a türelem. Mi megpróbálunk a másik kedvére tenni. Egy kapcsolatban az ember tudja, mivel billentheti át a párját a holtponton. Ne csak a saját nyomorunkkal foglalkozzunk! Én is szoktam rossz passzban lenni, de hiszem, hogy figyelemmel, nyitottsággal ezen túl lehet lépni - nyilatkozta Csisztu Zsuzsa a házasságukról két évvel ezelőtt a Borsnak.

Ezt is szeretjük