Csisztu Zsuzsa tűzpiros estélyiben mutatta meg nőies idomait - Fotók
Csisztu Zsuzsa káprázatosan nézett ki a díszvacsorán.

csisztu-zsuzsa-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csisztu Zsuzsának nagy megtiszteltetésben volt része kedd este. A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség - AIPS - Végrehajtó Bizottságának az egyetlen magyar tagjaként meghívást kapott a Néprajzi Múzeumban tartott és Tarlós István főpolgármester által adott FINA-nyitóvacsorára.

"Ültem én már a Párizsi Operában is a Műkorcsolya Világbajnokság Díszvacsoráján, vagy épp a 2009-es római vizes vébé ideje alatt Róma egyik legelgánsabb fogadásán. Jól gondolják, én is irigyeltem magamat, de tényleg, pláne, hogy tegnap este olyan asztaltársaságban tölthettem az estét – férjemmel együtt -, ami párját ritkította" – írta a vizes vébéről vezetett bejegyzésében a közösségi oldalán

"Két olyan legenda ült az asztalunknál, mint Faragó Tamás dr. és kedves felesége, vagyis az a Tonó, aki olimpiai-, világ és Európa-bajnok volt és mindent megnyert, amit meglehetett, többször is, és akinek éleslátása, kritikai érzéke, egyedi véleménye a mai vízilabdáról még mindig röntgenkép pontosságú. 

Dr. Szívós István egy igazi vízilabda dinasztia tagja is kedves feleségével érkezett és maga is a magyar vízilabdalegendák világszinten is elismert elitklubjának tagja, s aki –Tonóval együtt -, annak rendje és módja szerint már az előétel alatt kitűnően szórakoztatta a társaságot a történetekkel, hogy miként ért le a lába az egykor 210 centi körüli nagy embernek a medencék aljára, vagy hogy a mai funkcionáriusok közül ki milyen bíró vagy játékos volt éppen. 

Az asztalnál helyet foglaló Dr. Merkely Béla professzor egész este állandó ügyeletben volt – kedves felesége már meg sem lepődött ezen -, hiszen ő felügyeli a teljes vizes vébé ideje alatti orvosi teameket, minden létező verseny és edzéshelyszínen, hivatalos helyszíneken egészen Balatonfüredtől a Margitszigetig. Az egykor szintén vízilabdázó profról kiderült hogy a Mastersen is vízbeszáll, de most még ebben a két hétben csak reméli, hogy a kollégáknak egyszer sem kell majd, mert akkor az azt jelenti, hogy nem történik komolyabb esemény."

Nézd meg, milyen  káprázatosan nézett ki Csisztu Zsuzsa a díszvacsorán!

Ezt is szeretjük