A Csillag születik jóképű énekese volt - Juhász Marci mára nagyon megváltozott
Juhász Marci ma már egy rockzenekar énekese.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Juhász Marci 2012-ben, a Csillag születik negyedik szériájában tűnt fel. Az akkor még csak 21 éves fiatalember a népdalfeldolgozásaival lopta be magát a nézők szívébe, de volt olyan élő műsor, amikor a saját szerzeményeit adta elő. A lányok is rajongtak a jóképű srácért, szerelmeslevelek tömkelegével bombázták. Be is jutott a legjobb négy versenyző közé, azonban az elődöntőben végül neki kellett búcsúznia. A műsor óta már eltelt hat év, Marci pedig sokat változott azóta.

Így néz ki napjainkban az énekes

Juhász Marci továbbra is a zenélésnek szenteli az életét. 2012 ősze óta tagja a Nomad nevű zenekarnak, a csapat rockzenét és metált játszik. Marcit a Sziget Fesztiválon szólították le a zenekar tagjai azzal, mi lenne, ha ő lenne az énekesük. Erre a lehetőségre természetesen igent mondott. A most 27 éves zenész rendszeresen jár fellépni a csapattal. Legutóbbi, Vissza a végállomásra című albumuk idén tavasszal jelent meg.

juhász-marci-napjainkban
Fotó: RTL Klub/Csillag Születik/Bársony Bence, Facebook/Juhász Marci

- A Csillag születik egyik zsűritagja, Puzsér Róbert nagy hatással volt rám. Azt javasolta, hogy ne álljak be a sorba, hanem járjam a magam útját, és csináljam meg a saját zenémet. A tévében szólistaként léptem fel, de alapvetően mindig zenekarban játszottam, és nagyon vágytam már egy jó bandára. Amikor a Nomad alapító tagjai felkértek énekesnek, nem sokáig gondolkodtam az ajánlaton. Ezek a srácok iszonyúan profi zenészek, rengeteget tanulok tőlük - nyilatkozta még 2013-ban a Rockbook oldalnak.

A tehetségkutató jófiús srácából rocker külsejű énekes lett. A közösségi oldalára feltöltött képein látszik, hogy megtalálta a helyét, és nagyon élvezi a zenélést a társaival.

Utasi Árpi is nagyon megváltozott

A 2007-ben indult Csillag születik első nyertese, Utasi Árpi nagyon megváltozott az elmúlt évek alatt. Nézd meg, hogy néz ki napjainkban a mesemondó fiú.

Ezt is szeretjük