A Barátok közt tinisztárja volt - Csifó Dorina 11 év alatt ennyit változott
Csifó Dorina rendszeresen szinkronizál, és gyerekdarabokban is szerepel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csifó Dorina már 1992-ben, négyéves korában eljárt Koltai Judit színitanodájába, néhány évvel később pedig az Annie című musicalben is szerepelt. Az országos ismertséget a Barátok közt című sorozat hozta meg számára, 2003 és 2008 között alakította Temesvári Noémit. Miután kiszállt a sorozatból, elkezdte egyengetni a zenei karrierjét, debütáló dala a Könny a semmiért címre hallgatott. Igazi pop-rock dal volt, ami jól illett Dorina akkori, rockos stílusához is. Mára nemcsak a külseje változott meg teljesen, hanem az élete is: egyedülálló anyaként neveli kisfiát.

Ma már gyerekdarabokban játszik

Csifó Dorina az elmúlt 11 évben rengeteget változott. Sokkal nőiesebb lett. Bár énekesként voltak fellépései, szinkronszínészként dolgozott a legtöbbet, számos filmben, sorozatban és rajzfilmben hallhattuk a hangját, például a Harry Potterben (Ginny Weasley), az Alkonyatban (Jessica), az Aranyhaj és a nagy gubancban (Aranyhaj), de A szultána című sorozatban ő szinkronizálta az ifjúkori Köszem szultánát is.

csifó-dorina-régen-és-most
Fotó: RTL Klub/Barátok közt, Facebook/Csifó Dorina

2011-ben összeházasodott a párjával, fiuk, Vince 2012 őszén született meg. Gyermekük egyéves volt, amikor a férfi elköltözött tőlük, Csifó Dorina egyedülálló anyukaként nevelte tovább kisfiát. Végül 2015-ben váltak el. Vince idén lesz hatéves, a kisfiú legnagyobb örömére a színésznő most gyerekdarabokban lép fel.

- Nemrég voltam Malacka a Micimackóban, most pedig a Keménykalap és krumpliorr előadásban én alakítom a majomtolvajt. Kívülről fújja a szöveget, és imád eljönni az előadásokra is. Főleg egy-egy főpróbahét után, amikor tényleg alig lát, hiszen a szinkronmunkák ugyanúgy megvannak, csak közben össze kell rakni az előadást is - nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek.

A színésznő nemcsak kisfiával, hanem édesanyjával is megosztja az otthonát. Jelenleg nincs párkapcsolata.

- Nemrég lettem túl egy szakításon, szóval van most mit rendbe tenni a lelkemben. Úgy érzem, most egy ideig marad a mi kis hármasunk Vincével és anyuval, mert így kerek az életünk - tette hozzá.

Így megváltoztak a Barátok közt tinisztárjai

Emlékszel még Berényi Ákosra? És Hoffer Eszterre? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Barátok közt fiatal szereplői az évek alatt.

Ezt is szeretjük