A magyar énekesnő volt párja öngyilkossága után az életéért küzdött - Így állt talpra

Nehéz időszakot kellett átélnie Csézynek volt párja öngyilkossága után, a talpra állásról vallott.

Csézyt 2011-ben óriási tragédia érte. Egykori élettársa, Lajos László öngyilkos lett, fejbe lőtte magát. Mindez akkor történt, amikor a pár már egy hónapja nem volt együtt. Az énekesnőt nagyon megviselték a történtek, sokat szenvedett, önmagát hibáztatta azért, hogy volt kedvese kioltotta a saját életét. A fájdalmas emlékről és az újrakezdésről a HOT! magazinnak vallott.

Nem tudta, hogy fogja ezt túlélni

A 38 éves énekesnő hét évig élt együtt Lajos László üzletemberrel és producerrel. Kapcsolatuknak 2011 őszén lett vége, a férfi egy hónap múlva egykori közös otthonukban, Bükkzsércen véget vetett az életének. Számos pletyka terjedt abban az időben arról, mégis miért lett öngyilkos Csézy volt élettársa. Sokan a szakítást hozták fel elsődleges oknak, de mások szerint a férfi anyagi problémái is közrejátszhattak abban, hogy eldobta magától az életét. Csézynek a tragédia után nem volt egyszerű talpra állnia.

csézy 1
Fotó: TV2/Bársony Bence

- Az első évben az életemért küzdöttem, és fogalmam sem volt arról, hogy tovább tudok-e élni, a másodikban megpróbáltam felállni. Sikerült. Ez nem azt jelenti, hogy feldolgoztam mindent, csak megtanultam együtt élni ezzel a teherrel, és azóta még jobban igyekszem szeretni. Hozzáteszem, addig is azt tettem. De ma jobban örülök annak, hogy élek - magyarázta a lapnak az énekesnő, aki igyekszik az életet alaposan kihasználni.

Csézy a tragédia után három évvel férjhez ment Szabó Lászlóhoz, akivel azóta is boldog házasságban él. A mai napig meg van a szikra kettejük között, sőt, már a családbővítésen gondolkodnak.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük