Imádja 20 évvel idősebb férjét a magyar énekesnő

Csézy és férje három éve házasodtak össze.

csezy-cover-1
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csézy hat éve él együtt 20 évvel idősebb férjével, Szabó Lászlóval, augusztus 13-án pedig már a harmadik házassági évfordulójukat ünnepelték meg. A 37 éves énekesnő a FEM3 Caféban mesélte el, hogy a nászútjuk óta idén nyáron voltak először együtt nyaralni, választásuk pedig Dubrovnikra esett, ahol egy hetet töltöttek el.

- Még mindig megvan a szikra és a varázs, és nagyon vigyázok rá, hogy ez megmaradjon. Mindketten sokat teszünk azért, hogy a kapcsolatunk jól működjön - kezdte vallomását, de a beszélgetés során azt is elárulta, hogy mi az, ami a leginkább megragadta férjében.

csezy-ferje-1
Fotó: Facebook/FEM3 Café

- A férjem nagyon erős és karizmatikus ember, nagyon sok erőt ad nekem. Mindketten Mérlegek vagyunk, szóval jól kisegítjük egymást. Én is tudom őt támogatni, de ő sokkal erősebb, mint én. Meg kell tanulni egymást kezelni, de az ember mindig feszegeti a másik határait, erről szól egy kapcsolat - nyilatkozta az eredetileg Csézi Erzsébet néven született énekesnő, akinek hamarosan megjelenik új, angol nyelvű lemeze is.

Ezt is szeretjük