Cserpes Laura smink nélkül: a videóklipekben nem így szoktuk látni

Cserpes Laura mindig tökéletes sminkkel szerepel a képernyőn, nem sűrűn látni festetlenül a kamera előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cserpes Laurát énekesnőként és színésznőként láthatjuk a kamera előtt: a videóklipekben, a színpadon és a kamera előtt egyaránt mindig tökéletes külsővel jelenik meg. Nőies, trendi ruhákban, makulátlan frizurával és szépen kisminkelve szoktuk meg.

Énekesnői pályafutását 2013-tól datálja, amikor elindult az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatóján. 

Cserpes Laura smink nélkül

Bár akkori imidzse szerint mindig natúr sminkben, visszafogott megjelenéssel láthattuk, ez napjainkra megváltozott: kifejezetten szereti, ha egy-egy forgatás kedvéért hangsúlyosabbra készítik el például a szemét. Az egyik kedvence a füstös szemkifestési technika.

cserpes-laura-smink
Fotó: YouTube/Liluland, Instagram/Cserpes Laura

A hétköznapokban nem viszi túlzásba a reggeli készülődést, a természetességre törekszik, viszont kamerák előtt nem sűrűn láthattuk teljesen festetlenül. A Liluland Makeup/Down vendégeként tett kivételt, ahogy a műsor legtöbb vendége, ő is smink nélkül kezdte a beszélgetést.

Gáspár Evelin smink nélkül

Ami a szívén, az a száján. Ugyanez az őszinteség jellemzi Győzike nagyobbik lányát, ha a külsejéről van szó: vállalja szűrők, Photoshop nélküli képeit és smink nélküli arcát is. Képes összeállításunkban nemcsak Gáspár Evelint láthatod smink nélkül, hanem több olyan sztárt is, akiknek nagy a különbség természetes és kifestett arcuk között, és vállalják a smink nélküli képeiket is.

Ezt is szeretjük