Csernus Imre 10 év után újra műsort vezet - Felismered az 54 éves pszichiátert?

Csernus Imre műsorában élőben beszélget a betelefonálókkal, és válaszol az e-mailben feltett kérdésekre.

csernus-imre-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Visszatér a képernyőre dr. Csernus Imre: február végétől keddenként másfél órán keresztül ad javaslatokat a kérdezők problémáira.

A pszichiáter új műsora február 23-án jelentkezik először a 168 óra honlapján, a 168.hu-n és annak Facebook-, illetve YouTube-csatornáin, ahol élőben beszélget a betelefonálókkal, és válaszol az e-mailben feltett kérdésekre. 

Csernus Imre új műsora

A VIASAT3 csatornán sugárzott Bevállalja? című műsorral lett az ország "kiabálós" pszichiátere. Bár az utóbbi időben visszavonult a kamerák elől, mint pszichiáter folyamatosan aktívan tevékenykedik. 

Rendszeresen tart terápiás beszélgetéseket pácienseinek, és online előadásokat különböző témákban. Az utóbb időszakban segítette a női vízilabda-válogatottat a mentális felkészülésben, kávézója megnyitásával pedig az Én kinyitok! mozgalom egyik megszólalójává vált. 

- Ezt a műsort nem csak én, a nézők, hallgatók is alakítják kérdéseikkel, problémáikkal. Amit viszont már most szeretnék leszögezni, hogy a válaszaim ajánlások, nem pedig receptek vagy megoldások. A műsort pedig csak olyan mértékben szerkesztjük, amennyire minimálisan szükséges, a rendelkezésre álló időbe igyekszem hétről hétre minél több kérdésre, problémára válaszolni, ajánlásokat tenni – árulta el műsoráról az 54 éves szakember. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Csernus Imre a 168.hu-n tér vissza közönségéhez, hogy ajánlásokkal segítse az embereket, többek között a járvány okozta krízisek megoldásaira. Az új műsor első adása 2021. február 23-án, kedden 16.30-kor kezdődik, de a kérdéseket már most várják a leendő nézőktől és hallgatóktól. 

- Csernus Imre amellett, hogy kiváló a szakmájában, ikonikus alakja a magyar médiának is. A generációk óta nem látott válságban mielőbb szükség van egy olyan hangra, akiben lehet bízni, tanácsai útmutatást jelentenek egy sokaknak jelenleg kilátástalan világban.

csernus-imre
Fotó: Brit Média

-  A 168 óra megújult oldalán, a 168.hu-n ez egy újabb lépés annak megvalósítására, hogy egy egész napos műsorfolyamot biztosítsunk az olvasóknak, nézőknek és hallgatóknak - mondta el Milkovics Pál, a Brit Média tulajdonosa.

Doszpot Péter egykor és ma

Doszpot Péter a ’90-es években az ország sztárzsarujaként vált ismertté, a sármos nyomozó rendszeresen szerepelt a híradókban és a bűnügyi magazinokban. 2001. szeptember 15-én alezredesi rendfokozattal szerelt le a rendőrségtől.

 Cover-fotó: MTI_Sándor Katalin

Ezt is szeretjük