"Üvöltve kergettem a lányom a lakásban" - Cseke Katinkát ezzel borította ki Panni
Cseke Katinka ezért lett nagyon ideges a lányára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cseke Katinkát a Jóban Rosszban sorozat molett Bodolai Böbéjeként ismerte meg az ország. A színésznő az elmúlt hónapokban 30 kilós fogyásával szerepelt az újságokban. A lányát egyedül nevelő sorozatsztár a Fem3 Café műsorában nemcsak erről vallott, hanem arról is, hogy - saját tapasztalata alapján - milyen könnyen rákapnak a fiatalok a digitális kütyükre, melyeken keresztül önmagukat hasonlítgatják másokhoz.

A színésznőt sokáig elkerülte az okostelefon okozta függőség, hiszen néhány hónappal ezelőttig még nyomógombos telefonja volt. 17 éves lányán azonban már korábban megfigyelte a függőség jeleit, hiszen mint sok más tizenéves, Panni is gyakran belefeledkezik a képernyőbe.

cseke-katinka-840
Fotó: FEM3 Café

- Beszéltem kedvesen, beszéltem üvöltve, kergettem a lakásban. Nem tudom megoldani. Nézi a gyönyörű arcú lányokat, nőket, sztárokat. És szerintem ő még egy jól nevelt lány, aki próbálja keretek közé szorítani ezt, de látom egy-két barátnőjén, hogy nagyon el lehet csúszni - mondta a műsorban.

Nemcsak önmagában a kütyüfüggés aggasztja a színésznőt, hanem az, hogy lánya is óhatatlanul összehasonlítja magát mások internetre feltöltött, alaposan filterezett fotóival. Ugyanakkor az elmúlt időszakban megnyugodott, mert egy örömteli célnak köszönhetően visszahúzódóban lánya függősége.

- Panna most készül a Színművészeti Egyetemre, és most például azt látom, hogy nem telefonozik a szobájában, hanem Csehov kötetek tornyosuknak az ágyán. Szóval szerintem van visszaút: ha rákattansz valami olyasmire, ami érték - véli a 47 éves színésznő.

Ezt is szeretjük