Évekig küzdött a rákkal a magyar énekes legenda – Végül a betegség legyőzte
Képeken azok a hazai énekesek, akiket legyőzött a rettegett kór.

beauty and style
Top olvasott cikkek

66 esztendős korában, 2009. augusztus 7-én hagyott itt bennünket örökre Cseh Tamás énekes-gitáros. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zeneszerző évek óta tudott súlyos betegségéről: 2006-ban derült ki, hogy daganata van, tüdőrákban szenved. Az orvosok akkor csupán néhány hónapot jósoltak neki, ő mégis kitartóan küzdött a halálos kórral, és sikerült még három évig élnie.

Halála előtt őszintén beszélt betegségéről a Story magazinnak, tisztában volt azzal, hogy meg fog halni és ezt nem is titkolta. Legjobban azonban feleségéért és két gyermekéért aggódott, mi lesz velük, ha ő már nem lesz.

- Ha igazán közel lesz a halál, akkor igazán meg fogok ijedni, de azt a nagy ijedséget még nem ismerem. Lesz majd, hogy még két hét, még egy hét? Azok biztosan rohadt idők lesznek. Elköszönni a családtól, a barátoktól, a tárgyaktól, az indián tükörtől? Könnyek hullnak majd. Ezt nem lehet átvészelni, megúszni. Nem vitás, sírás lesz a vége - mondta halála előtt a magazinnak.

Sajnos nem ő az egyedüli, aki nem tudta felvenni a harcot a gyilkos kórral szemben. Képeken azok a hazai énekesek, akiket egy ország gyászol!

Magyar sztárok küzdelme a rákkal

Hazánk sztárjai közül sokan nyíltan felvállalják betegségüket. Nézd meg, kikről van szó!

Ezt is szeretjük