Emlékszel a Tiltott szerelem énekesére a 90-es évekből? A 49 éves Császár Előd most így néz ki
Császár Előd volt a kilencvenes évek egyik legnagyobb hazai sztárja, ám 1997-ben derékba tört a karrierje.

csaszar-elod-insta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Császár Előd 1973-ban született Budapesten, édesanyja Mixtay Melinda táncdalénekesnő, tehetségét tőle örökölhette. 1989-ben, 16 évesen alapította meg első formációját, a Borderline Projectet, majd barátjával, Hoffer Danival az FLM duót. 

A Magyar Televízióban saját műsort kapott Császármorzsák címen, ám ezt végül megszüntették egy bemondása miatt, amiben káromkodás hangzott el. Később a Danubius Rádióban vezetett műsort. 1996-ban duettet énekelt Eördögh Alexával, ez volt a Tiltott szerelem. 

Császár Előd így néz ki most

Az átütő sikert meghozó duett után szólókarrierbe kezdett, producerként dolgozott a TNT első lemezén. 1997-ben egy 11 fős együttessel turnézott. Úgy tűnt, karrierje meredeken és megállíthatatlanul ível felfelé.

1998 decemberében azonban tragédia történt, Császár Előd autójával kisodródott, és karambolozott egy rendőrautóval. A benne utazó 25 éves rendőrtiszt életét vesztette. 2001-ben felfüggesztett börtönbüntetést, valamint 100 ezer forintos pénzbírságot kapott. A közvéleményt mindez mélyen felháborította, kevesellték, így véget ért az énekes magyarországi karrierje. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az elmúlt két évtizedben visszavonultan élt, Shane 54 művésznéven főleg külföldön lépett fel mint DJ. Először 2020-ban nyilatkozott a balesetről, ami végérvényesen megváltoztatta az életét. 

 - Öreg koromban, a halálos ágyamon is pontosan fogok emlékezni a csattanás hangjára, és akkor is pontosan fogom tudni, hogy mekkora fájdalmat okoztam azzal, hogy béna voltam. Úgyhogy ez az ítélet nekem örök életemre tart, és nem fogok tudni megszabadulni tőle soha - mesélte két évvel ezelőtt a Tények Plusznak

A sztár 2009-ben édesapa lett, volt kedvese, Anna ekkor adott életet kislányuknak. Bár ma már nincsenek együtt, jó a viszonya gyermeke anyukájával. Császár Előd korábban L.L. Junior műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, négy éve ismét van párkapcsolata, barátnőjével boldogabbak nem is lehetnének. 

Ma már a külseje is sokkal visszafogottabb, nem festi a haját, szemüveget, elegáns ruhákat hord. Szemmel láthatóan nagyon sokat változott, de egyáltalán nem hátrányára. 

Doszpot Péter rendőr így él ma

A ’90-es években megkapta a sztárzsaru címkét: a sármos, fekete bőrkabátos nyomozó sokat szerepelt a képernyőn, rendszeresen láthattuk a híradókban és a bűnügyi magazinokban. Bár már húsz éve eljött a rendőrségtől, nem szakadt el teljesen a bűnügyektől.

Cover-fotó: Instagram/Császár Előd

Ezt is szeretjük