A Drága örökösök Valija titokban ment férjhez: 57 évesen lett újra szerelmes

Csarnóy Zsuzsanna két évvel ezelőtt szeretett bele férjébe, 2021 februárjában tartották meg az esküvőt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Csarnóy Zsuzsanna a Drága örökösökben az egyik főszereplő, Szappanos Tibi feleségét, Valit játssza. A való életben viszont nem régóta házas, 2021 februárjában mondta ki az igent férjének a legnagyobb titokban.

Korábban Gesztesi Károly felesége volt, három évvel ezelőtt azt nyilatkozta, szeretne még szerelmet az életébe. Megadatott a kívánsága: 2020-ban, 57 évesen belebotlott a nagy Őbe.

Csarnóy Zsuzsanna férje

A karantén idején mindössze egyszer mozdult ki az otthonából. Egy baráti összejövetelre ment el, amelyet az erdő közepén tartottak egy kis faházban. Egy tálca sütemény fölött pillantotta meg először Pétert, aki első látásra beleszeretett. (A Best magazin címlapjának jobb felső sarkában láthatóak együtt)

Elkezdtek beszélgetni, a férfi pár mondat után olyat érzett, amit még soha senkivel sem, rögtön sikerült őszintén megnyílnia. 

Ott és akkor azt is eldöntötte, egyből mesél a színésznőnek nehéz múltjáról: harminc éven keresztül volt drog- és alkoholfüggő. Megjárta a poklot, emberi roncs lett, utcára került, hajléktalanként élt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Végül több súlyos betegséggel került kórházba, majdnem elveszítette a lábát, ez volt az a pont, amikor elhatározta, leszámol a függőségével. Hét hónap kemény rehabilitáción vett részt. Csarnóy Zsuzsanna a története hallatán majdnem elájult.

- De arra gondoltam, hogy ennek a férfinak, aki ekkora veszteségeken ment át, nem maradt más választása a szívében, mint szeretni és hálásnak lenni. Erre figyeltem fel, és az őszinte beszélgetés közben meglátott értékekre, amelyeket valóban kerestem.

Péter ekkor már hat éve tiszta volt, azóta pedig segítőként és mentorként segíti sorstársait a leszokásban. Egy évvel első találkozásuk után ugyanott, az erdei kisházban kérte meg a sorozatsztár kezét, 2021. február 27-én álltak oltár elé.

Bálint Antónia párja

Bálint Antónia visszavonult a nyilvánosságtól, civil szakmára váltott, és bankárként lett sikeres. Három évvel ezelőtt a szerelem is rátalált, a sármos dr. Bársony Farkassal 2020 elején találkoztak.

Bálint Antónia és sármos párja: 3 éve vannak együtt Farkassal

Bálint Antónia és dr. Bársony Farkas 2020 elején találkoztak. A munkában és a magánéletben is nagy köztük az összhang.

Elolvasom
Ezt is szeretjük