A Drága örökösök Valija titokban ment férjhez: 57 évesen lett újra szerelmes
Csarnóy Zsuzsanna két évvel ezelőtt szeretett bele férjébe, 2021 februárjában tartották meg az esküvőt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csarnóy Zsuzsanna a Drága örökösökben az egyik főszereplő, Szappanos Tibi feleségét, Valit játssza. A való életben viszont nem régóta házas, 2021 februárjában mondta ki az igent férjének a legnagyobb titokban.

Korábban Gesztesi Károly felesége volt, három évvel ezelőtt azt nyilatkozta, szeretne még szerelmet az életébe. Megadatott a kívánsága: 2020-ban, 57 évesen belebotlott a nagy Őbe.

Csarnóy Zsuzsanna férje

A karantén idején mindössze egyszer mozdult ki az otthonából. Egy baráti összejövetelre ment el, amelyet az erdő közepén tartottak egy kis faházban. Egy tálca sütemény fölött pillantotta meg először Pétert, aki első látásra beleszeretett. (A Best magazin címlapjának jobb felső sarkában láthatóak együtt)

Elkezdtek beszélgetni, a férfi pár mondat után olyat érzett, amit még soha senkivel sem, rögtön sikerült őszintén megnyílnia. 

Ott és akkor azt is eldöntötte, egyből mesél a színésznőnek nehéz múltjáról: harminc éven keresztül volt drog- és alkoholfüggő. Megjárta a poklot, emberi roncs lett, utcára került, hajléktalanként élt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Végül több súlyos betegséggel került kórházba, majdnem elveszítette a lábát, ez volt az a pont, amikor elhatározta, leszámol a függőségével. Hét hónap kemény rehabilitáción vett részt. Csarnóy Zsuzsanna a története hallatán majdnem elájult.

- De arra gondoltam, hogy ennek a férfinak, aki ekkora veszteségeken ment át, nem maradt más választása a szívében, mint szeretni és hálásnak lenni. Erre figyeltem fel, és az őszinte beszélgetés közben meglátott értékekre, amelyeket valóban kerestem.

Péter ekkor már hat éve tiszta volt, azóta pedig segítőként és mentorként segíti sorstársait a leszokásban. Egy évvel első találkozásuk után ugyanott, az erdei kisházban kérte meg a sorozatsztár kezét, 2021. február 27-én álltak oltár elé.

Bálint Antónia párja

Bálint Antónia visszavonult a nyilvánosságtól, civil szakmára váltott, és bankárként lett sikeres. Három évvel ezelőtt a szerelem is rátalált, a sármos dr. Bársony Farkassal 2020 elején találkoztak.

Ezt is szeretjük