Smink nélkül ki sem tűnik a tömegből a TV2 sztárja! Felismered festetlenül?
Fotó
Cinthya Dictator ezúttal smink nélkül mutatta meg magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az extravagáns megjelenéséről híres Cinthya Dictator smink nélküli fotót töltött fel a Facebook-oldalára, amelyen nem csak az arca meztelen, hanem a teste is.

"No makeup" - írta a képhez, a hashtagek alapján pedig nem sokkal előtte léphetett ki a zuhany alól. 

A TV2 Édes Élet című műsorában megkedvelt vadóc lány, aki később az Éden Hotel háttérműsorának egyik műsorvezetője lett és hamarosan az Ezek megőrültek! című show-ban lesz látható, festetlenül ki sem tűnik a tömegből - a képen egy bájos, fiatal nőt látunk a díva helyett.

Nézd meg azt az öt hazai sztárt, akit eddig csak erős sminkkel láttunk, de nemrég festetlen arcukat is megmutatták a közösségi oldalukon. Elmennél mellettük az utcán?

Fotó: Facebook/Cinthya Dictator Photography

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük