Cinthya Dictator 39 kiló is volt: rengeteget bántották a soványsága miatt
Cinthya Dictator 2014 óta küzd a kommentelőkkel, akik alakja miatt szapulják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közösségi média korában nem csak az egymással való kommunikáció lett pofonegyszerű, sajnos a bántó szavak is könnyebben eljutnak a másikhoz. Az olyan hírességeknek, akiknek követőtábora ezreket számlál, óhatatlanul szembe kell nézniük az őket kritizálókkal.

Cinthya Dictator Instagram-posztjaira közel 90 ezren kíváncsiak. A nagy számok törvénye alapján neki is kijutott a gyűlölködő hozzászólókból, akik javarészt a vékony alkata miatt bántották.

Cinthya Dictator 39 kiló is volt

A testalkatilag karcsú fotóst sokáig semmi nem zavarta a külsejében, az ezzel kapcsolatos szorongás akkor alakult ki nála, amikor már egy ország ismerte a nevét. 2014-ben egy lelki válság következtében 39 kilóra fogyott, akkor rengetegen megszólták azért, mert szerintük túlságosan vékony lett.

- A média által egy picit, úgymond, meghurcoltak, mert az összes címlapra felkerültem úgy, hogy élet-halál között vagyok, olyan képeket kerestek rólam, hogy minél vékonyabbnak tűnjek. Ez az ismerkedésben is gátolt, hiszen ki akar egy olyan lánnyal megismerkedni, akiről ilyen hírek terjengnek? Valamiért ez az öt-hat évvel ezelőtti krízisem úgy beleégett az emberek fejébe, hogy azt gondolják, még mindig 20 kiló vagyok, közben azóta már 10 kilót híztam - mesélte a Fókusznak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Napi szinten szembesült olyan üzenetekkel, amelyekben soványnak és csúnyának titulálták, ez pedig teljesen lerombolta az önbizalmát.

- Teljesen elvesztettem az önképemet. Amit hallottam vagy olvastam magamról a kommenteken keresztül, azt elhittem. Elhittem, hogy én az egyik legcsúnyább lány vagyok, hogy a szépségideál legalsó pontjára sem érek fel.

cinthya-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Elhatározta, rácáfol kritizálóira. Szakember segítségével hízókúrába fogott, és mindennap 40 kilós súlyzókkal edzett, hogy megerősödjön. Mindent bevetett annak érdekében, hogy bebizonyítsa, igenis vonzó nő. Végül olyan izmosra gyúrta magát, hogy személyi edzője fitneszversenyen akarta elindítani, azonban a hirtelen jött váltás megviselte a szervezetét.

- Majdnem Kim Kardashian lettem, de folyamatosan rosszul voltam a sok kajától! Egyszerűen türelmesnek kell lenni saját magunkkal, és megbocsájtani magunknak azt, hogy nem vagyunk jól. Én viszont gyűlöltem magam, hogy nem tudok egészséges és erős lenni, és fel akartam gyorsítani a folyamatot, és legalább kívülről akartam egy olyan guszta képet közvetíteni, ami azt sugallja, hogy jól vagyok, de nem voltam jól.

Mára sikerült megtalálnia az arany középutat, jobban nem is érezhetné magát a bőrében. Harmonikus kapcsolatban él Molnár Tamással, valamint elhatározta, fittyet hány azokra, akik belekötnek a külsejébe.

Cinthya Dictator és párja

Cinthya Dictator le sem tagadhatja, hogy mennyire bolondul párjáért, Molnár Tamásért: közös fotóikon úgy festenek, mint a hollywoodi álompárok. Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire illenek egymáshoz. 

Ezt is szeretjük