Cicciolina 68 évesen bőven letagadhatna korából – Még mindig merészen öltözködik
Staller Ilona, vagyis Cicciolina elárulta, minek köszönheti fiatalos külsejét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Staller Ilona a ’70-es években egy névházasság révén Olaszországba költözött, állampolgárságot szerzett, és Cicciolina - magyarul Husika - néven erotikus felnőttfilmek sztárja lett. Ma már világszerte többen ismerik a művésznevén, mint a születési nevén.

Az interneten bárki utánanézhet, hogy a díva 68 éves, de ő maga nem szereti, ha a koráról kérdezik. Pedig büszke lehet rá, hogy közel a hetvenhez milyen fiatalos. Az RTL Klub Toplista című műsorának Örökifjú sztárokat bemutató adásában a 4. helyet szerezte meg.

Cicciolina közel a hetvenhez is fiatalos

A Dr. Tóth című orvosi talkshow-ból ismerős Dr. Tóth Tamás ötvennek, Lakatos Márk hatvanévesnek tippelte.

cicciolina
Fotó: RTL Klub/Toplista

- Érdekes, hogy ő egy kicsit olyan típusú sztár, mint Andy Warhol. Ő is, és Andy is kitaláltak az életük egy korai szakaszában egy nagyon-nagyon erős imidzset, gyakorlatilag egy maszkot – mondta róla a stylist-műsorvezető.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Én egy világikon vagyok.

Ez nagyon nagy megtiszteltetés, mert nagyon kevés embernek adatik meg, hogy világhírű ikon maradjon, mint Elvis Presley, Marilyn Monroe vagy Brigitte Bardot... és, mint Cicciolina Ilona Staller - mondta magáról a szőke híresség.

Melleit többször megműttette, és az arcán is végeztetett kisebb plasztikai beavatkozásokat, ám Staller Ilona szerint nem ennek köszönhető fiatalos külseje.

cicciolina-2020
Fotó: RTL Klub/Toplista

- Gimnasztika, és elfoglalom magam olyan dolgokkal, amiket szeretek csinálni. Például, amikor van időm rá, szeretek sokat sétálni, vagy imádom az állataimat, őket kúrálom – mesélte a Toplistában. 

Természetesen a tudatos étkezésre is nagy hangsúlyt fektet, hisz köztudott, hogy ugyan nem elhanyagolható szerepe van a rendszeres mozgásnak is az alakunk megőrzésében, de a helyes táplálkozás a legfontosabb.

- Minden reggel mérem magam, és ha egy kilóval feljebb megyek, akkor a következő napokban kevesebb szénhidrátot és édességet eszek, helyette grillcsirkét és salátát.

cicciolina-toplista
Fotó: RTL Klub/Toplista

AZ RTL Klub műsorában azt mondta, már nincs szüksége plasztikára, megfelel magának úgy, ahogy van. Ezt mások is így gondolhatják, ugyanis még mindig fellép és vetkőzik éjszakai klubokban.

A '80-as évek legnépszerűbb manökenjei egykor és most

Pataki Ágit a '70-es és '80-as években mindenki Fabulon Áginak nevezte, hiszen ő volt a kozmetikai cég első számú reklámarca. A '80-as években öt évig párhuzamosan dolgozott modellként és üzletasszonyként, végül az üzleti, majd a filmgyártás világában teljesedett ki. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '80-as évek legnépszerűbb manökenjei az elmúlt évtizedek alatt.

Ezt is szeretjük