Kozso miatt nem jelentkezett Caramel az első Megasztárba
Caramel meglepő ok miatt nem jelentkezett a 2003-as Megasztárba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramel az egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb magyar énekes. 2004-ben ismerhette meg az ország, amikor jelentkezett a Megasztár második szériájába. A nézők pillanatok alatt a szívükbe zárták, a rajongótábora is adásról adásra egyre nagyobb lett, nem is csoda, hogy ő nyerte meg 2005 tavaszán a zenés tehetségkutatót. Ekkor 23 éves volt. Az énekes a Mokkában mesélte el, miért csak a Megasztár második szériájába mert jelentkezni.

Caramel emiatt nem jelentkezett az első Megasztárba

Amikor még 2003-ban meghirdették, hogy már lehet jelentkezni a hamarosan induló tehetségkutató műsorba, Caramel azt hitte, hogy egy új fiúegyüttesbe keresnek tagokat. Erre lehetett is oka, ugyanis a Megasztár előtt pár évvel csak olyan tehetségkutatókat vetítettek a kereskedelmi adók, amelyekben az együttesekre fókuszáltak, nem pedig a szólóénekesekre.

Ilyen volt 2001-ben az RTL Klubon futó Üstökös című műsor, melynek győztese a Kozso által menedzselt All 4 Love csapat lett, de a TV2-n is ment egy hasonló műsor 2002-ben Popsztárok néven, amelyet végül a Sugar & Spice nyert meg. A 37 éves sztár viszont nem akart egy popcsapat tagja lenni.

caramel
Fotó: TV2/Mokka

- Az első Megasztár egy nagyon korszakváltó dolog volt szerintem a magyar médiában, egyáltalán nem volt egy ismert formátum. Amit én láttam előtte, az pont az volt, hogy kiválogattak fiatal srácokat, és összerakták őket egy bandába - ugye a Kozso-féle tehetségkutatók voltak ezek. Én azt gondoltam, hogy a Megasztár is valami ilyesmi lesz, ezért nem neveztem végül - mesélte Caramel.

Részben Kozso keze is benne van, hogy Caramel végül nem próbált szerencsét a tehetségkutató első szériájában. Az Ámokfutók frontemberének nevéhez egyébként számos együttes fűződik, az All 4 Love mellett ő találta ki és menedzselte a Bestiák, a Shygys és a Picasso Branch csapatokat is.

Caramel felesége egzotikus szépség

Caramel feleségének gyönyörű, egzotikus az arca, emellett az alakja is kifogástalan. Akár profi modellnek is elmehetne, ezt pedig a róla készült fotók is igazolják.

Ezt is szeretjük