A Megasztár tette ismertté - Oláh Ibolya mégis megbánta, hogy jelentkezett a műsorba
Oláh Ibolya a Megasztár végére már megbánta, hogy jelentkezett a tehetségkutatóba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Ibolyát a Megasztár első szériája tette ismertté, ami 2003 októberében indult, és 2004 áprilisában ért véget. Az énekesnő a második helyen végzett, és hatalmas rajongótáborra tett szert: a zsűri, a közönség és a szakma jó néhány nagyja megszerette. A negyvenéves sztár a tehetségkutató vége felé ugyanakkor már megbánta, hogy jelentkezett - vallotta be a Spektrum Home csatornán hétfő esténként jelentkező Tesztbeszéd című műsorban.


Arra a kérdésre, hogy a tehetsége mellett minek volt nagyobb szerepe Oláh Ibolya karrierjében, a szerencsének vagy mások segítségének, Oláh Ibolya az utóbbit válaszolta. 

- Például Presser Gábornak. Számtalan olyan zenésszel, zeneszerzővel, szövegíróval találkoztam, akik karon fogtak, és elkezdtek tanítani, irányítani, dolgozni velem - mondta.

Amikor bekerült a Megasztár legelső szériájának döntősei közé, szerinte sokkal nagyobb súlya volt a tehetségkutatónak, mint egy mostaninak. Kiürültek az utcák, üres volt a város, mert az egész ország ezt a műsort nézte.

- Szerintem azért, mert nagyon sok érdekes egyéniség volt benne, karakterek voltak. Én akkor nem éreztem azt, hogy tudnék énekelni, igazából a műsor végén már nagyon megbántam, hogy jelentkeztem.

Nem értettem, kik ezek az emberek, miért jönnek oda hozzám, miért akarnak barátkozni velem, miért szeretnek.

Nem értettem ezt a fajta világot, nem értettem, hogyan működik. Ma már nem indulnék el, inkább valamilyen civil munkában lennék sikeres. Kiváló tetoválóművész lennék például - osztotta meg a nézőkkel Oláh Ibolya, aki azt is hozzátette, örül, hogy végül annak idején az éneklést választotta. 

Ezt is szeretjük