Caramel és felesége először nyilatkoztak kislányuk betegségéről - 9 nehéz hónapot éltek át
Caramelt és Szilvit a kislányuk betegsége csak még inkább összekovácsolta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Caramel és felesége, Szilvi nyolc éve alkotnak egy párt, kapcsolatuk az évek során egyre erősebb lett: új szintet lépett, amikor 2014 augusztusában megszületett kislányuk, majd egy évvel később összeházasodtak. A vízválasztó hetedik év is fontos mérföldkő, ekkor tanultak meg igazán küzdeni egymásért és a családjukért. 

Az énekes és felesége gyermekük, Szofi betegsége, a leukémia miatt nehéz időket élt meg, de míg sok páron a környezetükben azt látták, hogy hasonló szituációkban szétmennek, ők elképzelhetetlennek tartották, hogy ne tartsanak össze - mesélték a Story magazinnak

Caramelben felesége tartotta a lelket

- Szavak sem voltak a bajra, amivel szembesültünk. Ott volt egy kisgyerek, akinek ki kellett bírnia rengeteg olyan dolgot, ami felnőttek számára is nehéz. Ilyenkor mindenkiből előjön a legfinomabb, legtisztább énje. Megszűnik az idő, és minden átértékelődik - mondta Szilágyi Szilvi a hetilapnak. 

Caramel azt mesélte, bár az elején mindketten kicsit összeomlottak, ő picit gyengébbnek érezte magát, a felesége tartotta benne is a lelket, akit csodálattal nézett, micsoda anyatigrisként küzdött. Szilvi azt kérte, koncentráljon ő is a jóra, próbálja meg gyógyultan látni maga előtt a kislányukat. 

- Ha más nő lenne a feleségem - egy olyan paragép, mint én -, akkor lehet, hogy nem tudtam volna azt az időszakot végigcsinálni. Így viszont együtt épültünk újjá, és mások lettünk, mint amilyenek korábban voltunk. Semmi sem lesz már ugyanaz. Újjászülettünk, ráadásul épp kilenc hónap alatt - árulta el a 37 éves sztár.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Caramel arról is beszélt, a kapcsolatukra általánosságban is jellemző, hogy ha problémával szembesülnek, mindig a megoldásra koncentrálnak. Veszekedéseik során képesek félredobni a büszkeségüket, és minden egyes ilyen alkalom még közelebb hozza őket egymáshoz. 

- Jóllehet, a világ ezt sulykolja belénk, mi nem értünk egyet azzal, hogy minden eldobható.

Az én feleségem nem lecserélhető.

Nem tudunk, és nem is akarunk egymás nélkül élni - vallotta be az énekes. 

Caramel felesége gyönyörű bikiniben is

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Caramel felesége fürdőruhában és bikiniben. Profi modelleket megszégyenítő módon tud pózolni.

Ezt is szeretjük