Caramel 8 éves lánya, Szofi imádja kisöccsét: Miron igazi mintababa

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi először beszélt a szülésről és arról, Miron milyen baba.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramel és Molnár-Szilágyi Szilvi második gyermeke csodás ajándékként majdnem az édesanya születésnapján, november elsején született.

Az influenszer egy fekete-fehér fotóval tudatta az Instagramon Molnár Miron Ferenc világrajövetelét, ami róla és a csöppségről készült a kórházban. 

Caramel kisfia

A pár első gyermeke, Szofi 2014 augusztusában látta meg a napvilágot, a szülők a kislány első születésnapjára tervezték az esküvőjüket, végül 2015. augusztus 28. helyett csúsztak pár napot, amikor összeházasodtak.

Idén májusban Szilágyi Szilvi egy babapocakos fotóval jelentette be, hogy várandós, júniusban beszélt arról először, hogy Szofi születése után több babát is elveszített, júliusban pedig azt árulta el, hogy kisfiút hord a szíve alatt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Másfél héttel a szülés után a kétgyerekes anya az Instagram-storyjában elárulta, hogy férje is bent volt szülőszobában, és arról is beszélt, milyen baba Miron - szúrta ki a Blikk. 

„Császármetszéssel szültem! Előtte való este indult be a szülés természetes úton: nagyon sűrű pocakkeményedéseim voltak egész éjszaka, aztán reggeltől délutánig 10 perces fájások, estére már 5 perces fájásaim voltak. Este 10-re értünk be a kórházba, már nagyon el voltam fáradva, és nem tágultam megfelelően, így műtét lett belőle, de egyáltalán nem bánom, mert csodálatos élmény volt! A végén már csak azt vártam, hogy minél előbb találkozzunk!”

A második babával sokkal könnyebb, azt írta, Mironnal sokkal könnyebb éjszakánként, mint Szofival volt. Utóbbi imádja a kisöccsét. 

Mondhatni, teljes szerelemben van a kistestvére iránt!

„Megpróbáltam jól felkészíteni a szülés előtti hónapokban őt mindenre! Nagyon sokat segít nekem, és nagyon szeretem, hogy nem kell megkérnem ezekre! Mindenben szeretne részt venni.”

Azt is megosztotta követőivel, honnan jött a különleges Miron név: a legutóbbi Maldív-szigeteki nyaralásukon találtak rá, és Caramellel rögtön megtetszett nekik, elhatározták, így fogják elnevezni a fiukat. Nem zavarná, ha mások is adnák itthon gyermeküknek ezt a keresztnevet. 

„Örülök, ha másnak is tetszik annyira ez a név, hogy úgy dönt, így nevezi el a gyermekét!”

Hajdú Péter kisfia, Domi

A november 14-én már kilenc hónapos csöppségről édesapja etetés közben lőtt egy Insta-képet. Nem tudjuk eldönteni, mi az édesebb rajta: hogy Dominik arcán ott maradt az aznapi menü, vagy a kisfiú huncut vigyora, ami csak még aranyosabb attól, hogy kikandikál alul két apró babafoga a szájából.

Hajdú Péter maszatos arcú kisfiánál nincs ma cukibb: Domi huncut mosolya mindent visz

Hajdú Péter olyan képet osztott meg a nyolc hónapos Dominikról, amin képtelenség nem vigyorogni.

Elolvasom
Ezt is szeretjük