Caramel felesége egy hónappal a szülés után: Szilvi szexi dekoltázsát hangsúlyozta a ruha

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi egy testhezálló, mélyen kivágott darabban pózolt a kamerának.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022. november elsején látta meg a napvilágot Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi második gyermeke. A sztáranyuka másfél hónappal a szülés után posztolt magáról végtelenül szexi, egész alakos képeket.

Egy testhezálló, fekete darabban készült róla két fotó. A ruha fazonja nemcsak az alakját hangsúlyozta ki, hanem dögös dekoltázsát is.

Caramel feleségének dekoltázsa

Az Ava divatház kreációját nem díszítette más, csak egy fehér rózsa, amely elegánssá és letisztulttá varázsolta az összhatást. Míg a mell alatti kivágás nőiességgel fűszerezte meg Szilágyi Szilvia megjelenését. A második fotóhoz kattints a kép jobb oldalán lévő fehér nyílra.

"Mennyit tesz az ember lányával egy kiadós hajmosás és egy szépséges ruha" - írta a bejegyzéshez.

A beállítás is különleges. Mezítláb készültek róla a fotók, és bár a család nappalija adta a helyszínt, mégis olyan letisztult és elegáns lett a végeredmény, mintha csak egy profi stúdióban készültek volna a felvételek egy divatanyag kampányfotózásán. 

Lékai-Kiss Ramóna a 2022-es Dancing with the Starsban

Lékai-Kiss Ramóna 2022 októberében harmadjára tért vissza Stohl András oldalán a Dancing with the Stars háziasszonyaként. Az előző két szezon alatt megszokhattuk tőle, hogy adásról adásra szemkápráztató estélyikben tündökölt a képernyőn. Ez idén sem volt másként, a nyolc hét alatt szexi, extravagáns és lélegzetelállító kreációkban láthattuk.

Lékai-Kiss Ramóna átlátszó estélyi ruhája nem sokat bízott a fantáziára: ezeket viselte a Dancing with the Starsban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük