Kiderült, ByeAlex valójában milyen ember - Gyönyörű húga, Amarilla mesélt róla
ByeAlex húga Londonban él, de a szoros testvéri kötelék megmaradt közöttük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

ByeAlex és húga között nagyon szoros a testvéri kötelék. Bár Márta Amarilla évek óta Londonban él, mindennap tartják a kapcsolatot. 

Az X-Faktor mentora mindig védelmezte a testvérét, volt, hogy együtt buliztak, és olyan is előfordult, hogy ő szedte össze koleszekből a húgát, ott volt mellette, amikor először berúgott, és rosszul lett. 

ByeAlex a húga szerint nagyon önfeláldozó

A harmincéves Amarilla a Fókuszban azt mesélte, sokszor fáj neki, hogy a testvérét negatív színben tüntetik fel. Szerinte sosem jött még át, Alex mennyire önfeláldozó ember. 

byealex-huga
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Ő egy nagyon-nagyon önfeláldozó személy. Mindig úgy tekintett rám, mint a kishúgára, és nagyon sok olyan helyzet volt, amikor neki az égvilágon semmije nem volt, de ideadta nekem az utolsót is. Ez szerintem sokat számít.   

A cikk az ajánló után folytatódik

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az erős testvéri kapcsolatot az is mutatja, hogy amikor a lány felszállt a londoni járatra, az azon kevés alkalmak egyike volt, amikor ByeAlex elsírta magát. Azt talán nem is tudta, hogy a testvére részben miatta is döntött úgy, hogy elhagyja Magyarországot. 

- Amikor híres lett 2013-ban, az első két év számomra kicsit egy küzdelem volt, mert nagyon szerettem volna párkapcsolatot, mert egyébként mindig arra vágytam, hogy legyen valaki mellettem, aki támogat, engem lát, és ez nem jött össze.

byealex-huga2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Ahogy elkezdtem randizni, és az illető gyakorlatilag öt percen belül levonta, hogy ki vagyok, onnantól kezdve csak az érdekelte, hogy ki a testvérem, mit tud kihozni ebből. Többek között ezért jöttem ki, hogy egy kicsit olyan világban legyek, hogyha azt mondom, hogy ByeAlex, akkor nem tudják, ki az - vallotta be Amarilla az RTL Klub műsorában. 

Amarillát most már nemcsak a munkája köti Londonhoz, hanem a szerelme is. Művészként egyre ismertebb és keresettebb, nemrég bekerült egyik munkájával a brit Vogue magazinba is, amivel nagy álma teljesült, mert mindig is arra vágyott, hogy szerepelhessen egy ilyen szintű lapban. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tesó meg én London... @amiizmus

🥀₳₱Ʉ🥀 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

A 36 éves énekessel való közös munkát ugyanakkor sosem hanyagolja el. Amarilla többször is készített animációt ByeAlex dalaihoz, most pedig egy farmerkabátot az egyik dalszövege alapján.

- A single covereket is én csinálom, tehát minden albumhoz kötődő dolgot. Igazából bármi van, én mindig kardoskodok mellette. Sokszor kéri is, hogy ne tegyem.

Kiss Ramóna húga

Kiss Ramóna gyerekként nagyon vágyott már egy testvérre, így madarat lehetett volna vele fogatni, amikor a tizedik születésnapján megszületett Debóra. A nagy korkülönbség soha nem okozott gondot, a bensőséges kapcsolatot az sem törte meg, hogy Rami 17 éves korában Budapestre költözött, és a fővárosban töltötte a hétköznapokat, miután bekerült a Barátok köztbe. 

Ezt is szeretjük