ByeAlex reagált Ganxsta Zolee pánikrohamos történetére: hazugság az egész, azt írta

ByeAlex a Facebookon hosszú bejegyzésben reagált arra a történetre, amelyet Ganxsta Zolee mesélt róla.

bye-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint, ahogy arról mi is beszámoltunk ma, Ganxsta Zolee Ábrahám Róbert YouTube-műsorában azt állította ByeAlexről, hogy egy közös fellépésük alkalmával pánikrohamot kapott.

Azt mesélte, neki kellett ráparancsolnia, csak azután tudott a közönség elé lépni. ByeAlex a Facebook-oldalán reagált minderre. Kiakadt, hogy zenésztársa valótlanságokat állított róla.

ByeAlex és Ganxsta Zolee

A hosszú nyílt levélben határozottan tagadta, hogy hasonló történt volna. Ő úgy emlékszik vissza az ominózus közös fellépésre, hogy barátian elbeszélgettek, iszogattak a koncert előtt. Leszögezte, soha életében nem kapott pánikrohamot, imádja a koncerteket, zenekarával bármekkora tömegről is van szó, igyekszik mindig a maximumot hozni.

byea
Fotó: RTL/X-Faktor

Arról is írt, szerinte a pánikbetegség komoly dolog, úgy véli, nem helyénvaló viccet csinálni belőle. Azt is nyomatékosította, nem szokott hasonlókra reagálni, de ez a történet most túlment minden határon. A sorait azzal zárta, bár próbálta felhívni Ganxstát a posztolás előtt, kinyomta őt a telefonban.

A teljes posztot változtatás nélkül közöljük:

A Megasztár zsűritagjai egykor és most

A TV2 2003. október 11-én indította el a Megasztárt, ami hat évadot élt meg. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy fest Pierrot, valamint a Megasztár többi zsűritagjáról is láthatsz akkor és most fotókat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL/X-Faktor, RTL/Keresztanyu

Ezt is szeretjük