ByeAlex pánikrohamot kapott a koncert előtt: fel kellett parancsolni a színpadra

ByeAlexről soha nem hallott történetet kotyogott el Ganxsta Zolee.

byealex-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ganxsta Zolee volt az egyik vendég Ábrahám Róbert YouTube-műsorában. A próbafelvételről készült videó kikerült a netre, az ebben látható beszélgetés ByeAlexről szólt.

Szóba került egy eddig sosem hallott történet is, amely arról szólt, hogy az X-Faktor egykori mentora állítólag pánikrohamot kapott az egyik koncertje előtt.

ByeAlex pánikrohama

Az ominózus sztorit Ganxsta Zolee mesélte el. Akkor történt az eset, amikor zenekarával egyszer együtt léptek fel az énekessel. A helyszínen a két zenész összebarátkozott, majd közvetlenül a fellépés előtt ByeAlex Ganxstához fordult azzal, hogy képtelen felmenni a színpadra.

bye
Fotó: RTL/X-Faktor, RTL/Keresztanyu

- Zoli, én nem bírok felmenni a színpadra. Én nem tudom megcsinálni ezt a koncertet. Itt van ez a sok ember - idézte fel a szavait az adásban. Majd azt is elmondta, mivel parancsolta fel mégis a színpadra.

Azonnal föltakarodsz a színpadra!

Ez a mondat hatott rá, végül végigcsinálta a fellépést. A műsorvezető megkérdezte, az incidens pánikrohamnak nevezhető-e. Ganxsta Zolee erre rávágta, hogy az énekesnek pánikrohama volt, majd csípős megjegyzést tett rá.

- Ő olyan koncertet szeretne, ahol nincsen senki.

Olvass Ganxsta Zolee volt feleségéről!

Ganxsta Zolee és volt felesége az élő példa rá, szakítás után is megmaradhat két ember között a jó viszony. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL/X-Faktor

Ezt is szeretjük