Az X-Faktor énekese a felére fogyott - 18 kilót adott le az élő show-ra
Burai Renátó három hónap alatt 18 kilótól szabadult meg az X-Faktorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Látványos átalakuláson esett át Gáspár Laci egyik mentoráltja. Burai Renátót nemcsak a stylistok vették kezelésbe, hanem mentora unszolására egy személyi edző is, akinek a segítségével rengeteget fogyott, az X-Faktor első élő show-jában alig ismertünk rá. 

A 26 éves versenyző nagydarab, mackós srácként lépett fel az RTL Klub tehetségkutatójának negyedik válogatóján. A Mentorházba 105 kilósan érkezett. Gáspár Laci ugyan beválogatta a 25 év felettiek csapatába, de azt is közölte vele, hogy nem úgy néz ki, mint egy színpadi előadó. 

Burai Renátó az X-Faktor válogatóján és a Mentorházban
Burai Renátó az X-Faktor válogatóján és a Mentorházban
Fotó: RTL Klub

- Már másnap lementem az edzőterembe, és személyi edzőm, Tóth Renátó segítségével elkezdtem a munkát - mesélte az X-Faktor versenyzője a Story magazinnak

Hetente öt edzése van, emellett diétázik is. Reggelire zabkását eszik, ebédre száraz csirkemellet rizzsel, vacsorára ugyanezt. Három hónap alatt 18 kilót fogyott, de még nem elégedett az eredménnyel. 

- Sokszor érzem már, hogy elég a koplalásból, ennék valami laktató fogást, aztán jön egy bók vagy egy belső parancs, ami visszaránt a helyes útra. Nekem már hiányzik, ha nem edzek, és nem rontanám el az eredményt azzal, hogy felhagyok a diétával - vallotta be a hetilapnak. 

Jelenleg 87 kiló, jobban érzi magát, mint valaha. Évek óta nem mutatott alatta ennyit a mérleg, de szeretné, ha még öt kilóval kevesebb lenne. Azt mondta, mindent megtesz azért, hogy mentora, Gáspár Laci büszke legyen rá, akinek a november 23-i, második élő show-ban is nagyon szeretne bizonyítani. 

Az X-Faktor énekesnői egykor és most

Emlékszel, hogy nézett ki Muri Enikő vagy Janicsák Veca a 2010-es X-Faktorban? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a tehetségkutató énekesnői, amióta először láttuk őket a műsorban. 

Ezt is szeretjük