A 2011-es X-Faktor győztese volt – Kocsis Tibor a vendéglátóiparban képzeli el a jövőjét
Kocsis Tibor imádja az éneklést, de van egy beteljesületlen álma, ami a vendéglátóiparhoz kötődik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kocsis Tibor 2003-ban jelentkezett a Megasztárba, ahol a legjobb 50 közé került, de az elődöntőből nem jutott be az élő show-ba. Benevezett a 2007-es Csillag Születikbe is, ahol már a legjobb 12 közé jutott, de végül a döntő előtti adásban, az 5. helyen távozott a versenyből. A nagy áttörést a 2011-es év hozta meg számára: bekerült az X-Faktor második évadában a legjobb 12 közé, és meg is nyerte a tehetségkutatót.


Kocsis Tibor az X-Faktor megnyerése óta újabb és újabb dalokkal örvendezteti meg rajongóit. Élvezi a munkáját, bár néha egykori civil élete is hiányzik neki - vallotta be Molnár Andinak az RTL Klubon látható Édesítőben.

Molnár Andival az Édesítőben.
Molnár Andival az Édesítőben.
Fotó: Facebook/Kocsis Tibor

- Az X-Faktor előtt volt egy civil munkám, amit nagyon szerettem. A sorsolási osztályon dolgoztam (Szerencsejáték Zrt. – a szerk.), ahol nagyon jól éreztem magam. Néha hiányzik az akkori életformám, teljesen más volt, mint amit az utóbbi időben élek. Az elmúlt nyolc-kilenc évemet csakis a zene határozta meg – mesélte a műsorban az énekes, aki megállás nélkül dolgozik újabb és újabb dalokon.

- Jelenleg három dalon is dolgozom, ebből az egyik egy közös együttműködés eredménye lesz. Az egyik férfi előadóval közösen dolgozunk, a rap is meghatározó lesz ebben a dalban – árulta el a nézőknek.

A 38 éves sztár ugyanakkor azt sem titkolja, hogy a jövőjét a vendéglátóiparban képzeli el: régi álma egy saját kávézó vagy egy cukrászda megnyitása.

- Vonz a vendéglátás, mert szeretek emberekkel foglalkozni. Jó érzés látni, ha egy kávéval vagy egy süteménnyel szebbé lehet tenni az emberek napját. Sajnos ez az álmom még nem teljesült be, de tudom, hogy egyszer meg fog valósulni. Emellett szívesen tanítanék is, természetesen a zenénél maradva. Szívesen segítenék a gyerekeknek, fiataloknak ezen a pályán – mondta Kocsis Tibor, aki a 2011-es tehetségkutató óta rengeteget változott.

Az énekes sok időt tölt az edzőteremben, aminek meg is van az eredménye: több kiló izmot pakolt magára, sok testépítő is megirigyelheti az eredményét. Ha a borotválkozást is mellőzi, néhány fotóján alig ismerni fel.

kocsis-tibor-2019
Fotó: Facebook/Kocsis Tibor

Kocsis Tibor egyébként a tehetségkutató után bő egy évvel megműttette kissé elálló füleit. A méreten nem változtatott, csak azt szerette volna, hogy a fülei jobban a fejéhez simuljanak.

- Leginkább a fotózásokon és kamerás felvételeken zavart a fülem, ugyanis miután visszanéztem magam, nem tetszett a látvány - mesélte 2013 februárjában a Fókusznak.

A Csillag Születik sztárjai egykor és ma

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki ma Utasi Árpi és a Csillag Születikből megismert kedvencek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük