Brunner Márta a 90-es évek gyönyörű műsorvezetője volt - A 48 éves sztár ma egy tanyán él
Brunner Márta az istállóban skálázik, van, hogy lovaglás után egyből megy fellépni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brunner Mártát egy ország szerette meg, amikor Vágó István partnerekén a Mindent vagy semmit című televíziós vetélkedőt vezette a ’90-es évek elején. A tévézést végül a színházi világra cserélte, 1996-ban a Gór Nagy Mária Színitanodában végzett. Olyan sorozatokban szerepelt, mint a Szomszédok, az Éretlenek vagy a TV a város szélén. 

2010-ben újabb fordulópont következett az életében, férjével, a szintén színész Ács Bálinttal közösen úgy döntöttek, maguk mögött hagyják a városi élet nyüzsgő kavalkádját. Sóskútra költöztek, ahol gyakorlatilag a semmiből építették fel birodalmukat.

Kedvenc lova miatt költöztek a tanyára

- A költözés előtt a Lovas Színházban játszottunk egy pár évig, ott lobbant lángra az olthatatlan szerelem a lovak iránt. Utána Sóskúton elkezdtem lovagolni Tücsök nevű lovamon, akitől elválaszthatatlan lettem - kezdte a FEM3 Café című műsorban.

Brunner-Márta-tanyasi-élet
Fotó: FEM3 Café

- Mielőtt felépítettük a tanyánkat, a helyén még nem volt semmi, csak egy nagy dzsungel, egy barackos. Utána építettük fel az istállót. Volt egy mesterünk, ő tanított meg minket mindenre.

Brunner Márta azt is hozzátette, hogy sok idő kellett neki, míg városi lányként belejött a tanyasi életbe.

brunner-márta-lovak
Fotó: Fem3 café

- Amikor először trágyáztam ki az istállót, egy boxot egy óráig csináltam. Már sírtam, hogy sosem leszek kész, de most már annyira belejöttem, hogy a lovak között szoktam skálázni hajcsavarókkal a fejemen. Gyakorlatilag innen indulok a fellépni - mesélte a 48 éves sztár.

A színésznőnek négy lova van, de kecskéket, sőt postagalambokat is tart birtokán. Állatok nélkül el sem tudja képzelni az életét, kedvenc lovát rajongásig imádja.

Brunner Márta új külseje

A 48 éves színésznő nem csak lakhelyét és életmódját változtatta meg, külseje is más, képeken az egykori tévésztár.

Ezt is szeretjük