Felismered Brunner Mártát? 46 évesen így néz ki az egykori tévés
Brunner Márta hátat fordított a tévézésnek, és egy vidéki tanyán él.

brunner-marta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brunner Mártát a ’90-es évek elején zárta szívébe az ország: 1993-ban a TV2 Mindent vagy semmit című vetélkedőjének gyönyörű, szőke háziasszonyaként ismertük meg a képernyőn. A tévézést aztán felcserélte a színészetre, 1996-ban végzett a Gór Nagy Mária Színitanodában, jelenleg pedig az Újszínház tagja, és vidéken, egy tanyán él férjével.

A 46 éves sztár a FEM3 Caféban Joshi Bharat vendégeként azt mondta, már akkor elvágyódott a nyüzsgő városból, amikor aktívan televíziózott. A férjével jelenleg 13 lóról, köztük három sajátról gondoskodnak, van két kecskéjük, két bárányuk, két csüngőhasú malacuk, 12 nyuluk, hat macskájuk és egy kutyájuk. 

- Városban élni már a húszas éveim közepén sem szerettem. Volt Pilisszántón egy telkem, oda akartam kiköltözni. Arra szeretek ébredni, hogy kopácsol a harkály a fán. Nem gondolom, hogy a város élhető helyszín az ember számára. A természet részei vagyunk, és most beszorítjuk magunkat egy betondzsungelbe. Nekem egy nagyon picike házam van, de az életem 90%-át, télen-nyáron gyakorlatilag kint töltöm. Azt ugyanakkor nem tudnám elképzelni, hogy Budapesttől messze, több száz kilométerre éljek. A színházak is a fővároshoz kötnek. 

Azt is elárulta, hogy - bár lett volna lehetősége - a Mindent vagy semmit után miért nem folytatta tovább a tévézést. 

- Szerencsés korban kezdődött a pályafutásom színészként és televíziós személyiségként is. Ami utána következett, és amilyen lehetőségek utána adódtak… én nem akartam mindenáron bulvársztár lenni. Nem akarok mindent elkövetni azért, hogy képernyőn legyek. Elsősorban színésznőnek tartom magam, és olyan feladatokat akarok elvállalni, amelyekkel tudok azonosulni. Változott a világ, sok mindenben a minőség is, és én egy nagyon szabadelvű ember vagyok, azt akarom csinálni, amiben jól érzem magam - osztotta meg a nézőkkel. 

Ezt is szeretjük