Távozik a magyar sorozat színésznője - 9 év után búcsúzik a nézőktől Braghini Rozina
Braghini Rozina kilenc év után távozik a Jóban Rosszban sorozatból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kilenc év után távozik a Jóban Rosszban című sorozatból Braghini Rozina. Mindössze 17 éves volt, amikor 2011-ben átvette az érzelmes és céltudatos Bodolai Orsi szerepét Vágvölgyi Liliantól. A nézők szeme láttára cseperedett bájos tiniből felnőtt nővé. 25 évesen búcsút int a TV2 napi sorozatának. 

A Bodolai család idősebbik gyermeke sok hullámvölgyön ment keresztül, míg eljutott élete egyik legmeghatározóbb döntéséig, hogy elhagyja Csillagkutat, és édesanyja után költözik Erdélybe - olvasható a TV2 online oldalán.

A Bodolai család: Szabi, Orsi, Böbe és Bandi
A Bodolai család: Szabi, Orsi, Böbe és Bandi
Fotó: TV2

- Bodolaiék tényleg a családommá váltak. Ha ennyit vagy együtt egy csapattal, nagyon közel kerülsz a produkcióban dolgozó emberekhez. Cseke Katinka tényleg a második anyukámmá vált, és habár már nincs a sorozatban, továbbra is mindent megbeszélünk. Úgy vigyáz rám, mintha a saját gyereke lennék, a lánya Panna pedig szinte a testvéremmé vált. A második családomon kívül értékes barátságokra is szert tettem, ugyanis Legerszki Kriszti, Kárpáti Rebeka és Tóth-Zsiga Nóra mind nagyon jó barátnőim lettek - mesélte Rozina a TV2.hu-nak.

branghini-rozina
Fotó: TV2

A Bodolai anyukát alakító Cseke Katinka, a sorozat egyik főszereplője június végén árulta el, hogy távozik a Jóban Rosszban stábjából. A történet szerint Böbe karaktere azonban többre vágyott annál, amit Csillagkút nyújthatott neki, ezért Pirivel közös üzletbe kezdtek, ami miatt családját hátra hagyva Erdélybe költözött. 

A 48 éves sztár azt mondta, nagyon hálás, hogy 2008-ban, amikor elköltözött tőle a férje, és egyedülálló anya lett hétéves lányával, megkapta Bodolai Böbe szerepét, de úgy érezte, az eltelt 11 év alatt a karaktere elkezdett eluralkodni rajta, és beskatulyázta

- Elkezdtek a nézők csak ezzel azonosítani, ezzel a hangos, vircsaftos, kiabáló asszonysággal. Azért végeztem el a Színművészetit, hogy nagyon sok karaktert játszhassak. Szerintem bennem sokkal több van, de annyira erős a sorozatbeli karakterem, hogy nagyon nehezen kapok máshol munkát - mesélte július elején a Mokkában.

Cseke Katinka gyönyörű lánya, Panna

Cseke Katinkának és egykori férjének, Patonai Norbert táncművésznek 2001-ben egy gyermekük született a házasságuk alatt, Patonai Panna. Miután elváltak, a kislány a színésznővel maradt, nem is csoda, hogy szoros anya-lánya kapcsolat alakult ki közöttük.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük