A Barátok közt tinibálványa volt: Bozsek Márk 6 éve tűnt el a nyilvánosság elől

Bozsek Márk 2009-től 2014-ig játszotta a sorozat Szabiját, 2013-ban pedig az X-Faktorban versenyzett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1998 októberétől 2021 júliusáig futó Barátok közt rengeteg történetszálat vonultatott fel a maga 23 évada során. A felnőttek intrikái mellett a készítők mindig teret adtak a fiatalabb szereplőknek, akik a tinikorú nézőket vonzották a képernyő elé. 

A szívtipró Fekete Szabolcs figurájáért biztosan sokan kapcsoltak az RTL Klubra. A Mátyás király tér szőke hajú, kék szemű rosszfiúját 2009-ben ismerhettük meg, és öt éven keresztül láthattuk a sorozatban.

Bozsek Márk 6 éve tűnt el a nyilvánosság elől

A figura bőrébe Bozsek Márk bújt, akit közvetlenül az érettségi után válogattak be a produkcióba, amivel pillanatok alatt országos ismertségre tett szert. Már híres volt, amikor úgy döntött, megmutatja zenei tehetségét is. 2013-ban nevezett be az X-Faktorba, ezzel hatalmas meglepetést okozva a mentoroknak és a közönségnek egyaránt.

x-faktor-bozsek
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

A Hódmezővásárhelyen született egykori tinibálvány gyermekkora óta kötődött a zenéhez, 14 évesen tanult meg gitározni, így nem csoda, hogy csont nélkül bekerült az élő show-ba.

A tehetségkutató történetének egyik legdrámaibb pillanata az ő nevéhez fűződik. Egy gyengébben sikerült produkciója után párbajoznia kellett. Annak ellenére, hogy akkor ő jutott tovább, ezt annyira nem érezte jogosnak, hogy úgy döntött, önszántából feladja a versenyt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Azt éreztem helyesnek, és ez valószínűleg ugyanígy lenne ma is. Nyilván ma nagyobb tudással, több tapasztalattal, kiegyensúlyozottabban másfajta végkimenetele lenne ennek a dolognak, de akkor ezt éreztem helyesnek. Meg szerettem volna felelni a rajongóknak, a családomnak és természetesen magamnak is. A műsor alatt, illetve közvetlenül a műsor után jöttem rá, hogy egyébként nem voltam szakmailag képzett - mesélte szeptember végén a Fókusznak.

Bozsek Márk 2009-ben a Barátok köztben, és 33 évesen a Fókuszban.
Bozsek Márk 2009-ben a Barátok köztben, és 33 évesen a Fókuszban.
Fotó: RTL Klub/Barátok közt, RTL Klub/Fókusz

Ez a döntés meghatározó volt az életében. Néhány hónappal később a Barátok köztből is kiszállt, hat évvel ezelőtt pedig teljesen visszavonult a nyilvánosságtól. 33 évesen külföldre költözött, és civil munkát végez.

- Hollandiában vagyok, egészen pontosan 130 kilométerre Amszterdamtól, Rotterdamtól délre, egy kisebb városban, Roosendaalben, és egy munkaközvetítő cégnél vagyok supervisor.

A Barátok közt fiatal alapszereplői egykor és ma

Az 1998 októberében elindult Barátok közt fiatal alapszereplőire a mai napig emlékeznek az RTL Klub nézői. Berényi Ákos, Hoffer Misi és Eszter vagy Kertész Géza és Mónika neve hallatán mindenkinek beugrik egy-egy arc. Ha kíváncsi vagy, mennyit változott, és mit csinál ma rajta kívül a Barátok közt induló csapatának több fiatal sztárja, képes összeállításunkban megnézheted.

Ezt is szeretjük