Így reagált Borbély Alexandra édesapja, mikor megtudta, az Oscar-gálára megy a lánya
Minden lány ilyen apára vágyik!

borbély alexandra 2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Januárban a Testről és lélekről című film Oscar-jelölést kapott, ennek köszönhetően pedig a rendezővel, Enyedi Ildikóval együtt a főszerepben tündöklő Borbély Alexandra is kijut Hollywoodba, a díjátadó gálára.

A színésznő a RTL Klub Portré című műsorában mesélt arról, hogy édesapja mennyire örült a nevezésnek, és hogyan ünnepelte meg lánya sikerét. A büszke apuka már évekkel ezelőtt sejtette, hogy lánya egyszer még Hollywoodban köt ki.

Így örült a büszke édesapa

Borbély Alexandra apukája nem csak azóta büszke lányára, hogy az elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat az Európai Filmdíj berlini díjátadóján. Az apa már évekkel ezelőtt megjósolta, hogy a színésznő egyszer még Hollywoodba megy. A Portré című műsorban Borbély Alexandra elmesélte, hogy amikor felvették őt a főiskolára, az apukája volt az, aki elküldte őt angol órára, hogy ismerje meg a nyelvet, nehogy meg legyen lőve, ha egyszer Amerikába kell mennie egy szerep vagy díjátadó miatt. A színésznő akkor fejben csak legyintett, gondolván, ez lehetetlen. Édesapjának most mégis igaza lett.

Amikor Babarás Éva megkérdezte tőle, mit reagált a büszke apuka, amikor tudomást szerzett az Oscar-jelölésről, Borbély Alexandra nevetve mesélte:

- Azt mondta, hogy „hát akkor Hollywood, mi?”. Utána képeket küldözgetett magáról egy pohár borral, hogy mennyire boldog, és hogy hogy ünnepel.

Az alábbi rövid videóban megnézheted, mekkora szeretettel mesélt Borbély Alexandra az édesapjáról a Portré című műsorban.

 Borbély Alexandra sikertörténete

A most 31 éves Borbély Alexandra egy apró, határon túli falucskából érkezett Magyarországra, és mára elképesztő sikert aratott. 2017 decemberében az Európai Filmdíj berlini díjátadóján elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat, idén pedig az Oscar-gálára is kijut. Hirtelen jött hatalmas sikerének azonban árnyoldala is van. Alábbi cikkünkben elolvashatod, mitől fél a színésznő, és honnan jött számára a sugallat, hogy ő bizony színésznő lesz.

Ezt is szeretjük