Borbás Marcsi őrségi otthona olyan, mint a mesében: távol esik a világ zajától

Borbás Marcsi irigylésre méltó környezetben éli mindennapjait.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak emberek, akik odavannak a városi életért, tobzódnak az örökös nyüzsgésben. Másokat kifejezetten zavar az állandó dudaszó, az emberek forgataga és a folytonos rohanás, ezért a vidéki élet nyugalmába menekülnek.

Borbás Marcsi évek óta kacérkodott a gondolattal, hogy elköltözik a fővárosból. Végül a koronavírus-járvány billentette el a mérleg nyelvét. Elhatározta, az Őrségben rendezi be új otthonát.

Borbás Marcsi mesebeli otthona

A Mokka riportjában mutatta meg, milyen idilli környezetben él. A felvételeket elnézve szinte visszarepülünk az időben: házában a nyugalom és a csend az úr, modern kütyük csak elvétve találhatóak nála. Asztalára kizárólag saját termesztésű növények kerülnek, illetve a ház berendezési stílusa is a régi korok rusztikusságát idézi. Antik kiegészítőkkel és népies holmikkal dekorálja a tereket. 

Képes összeállításunkban mutatjuk Borbás Marcsi mesebeli otthonát.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük