Borbás Marcsi először beszélt férje lányáról: ilyen a kapcsolatuk

Borbás Marcsi nem szokott részletekbe menően nyilatkozni a családjáról. Most kivételesen mesélt férje lányáról.

Borbás Marcsi férje lányáról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Borbás Marcsi az a fajta magyar híresség, akit mindenki ismer, de magánéletébe csak kevesen látnak bele. Nagyon óvja a családját, nem szokta megmutatni őket, sőt még a nyilatkozataiban is ritkán említi meg őket.

Ezúttal a Best magazin beszélgetett vele új Nyári konyha című videós sorozata kapcsán, kivételesen viszont nem csupán munkáról esett szó, kitért a szeretteire is.

Nyíltan beszélt a fájdalmáról, hogy elvesztette az édesanyját. Mesélt a saját családjáról, illetve arról is, férje gyerekeivel hogy jön ki.

Borbás Marcsi férjének lányáról

- Hosszú út után anyukám karácsony előtt elhunyt, így végleg árva maradtam. Még nem múlik a fájdalom, mindennap hiányzik. 

- Bátyám, Zoltán hat évvel idősebb nálam, állatorvos. A felesége, a sógornőm pedig tanítónő. Három felnőtt gyerekük van, a középső a keresztlányom, és nekik köszönhetően a testvérem már többszörös nagypapa - árulta el a saját családjáról.

Aztán férje oldalára is kitért:

- A férjemnek van egy lánya, Angliában él, és filmrendezőként dolgozik, de nagyon szeretem a húgát, a sógornőmet és a három gyerekét is. Ők is felnőttek már, de ott még nincsenek unokák.

Borbás Marcsi harmadik férje: Dezsővel a munkában is társak

Borbás Marcsi és férje 2002-ben találkoztak. Több mint két évtized után is szívmelengető, ahogy egymásról beszélnek.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük