A 70-es évek szőke énekesnője volt: a 68 éves Bódy Magdi fantasztikusan néz ki

Bódy Magdit sosem érdekelte a sztárság, pedig olyan legendákkal is együtt dolgozott, mint Tina Turner vagy Cindy Lauper.

bódy-magdi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

1969-et írtunk, amikor a Magyar Rádió és Televízió gyermekkórusában feltűnt egy szőke, 16 esztendős lány, aki a hangjával elvarázsolta a közönséget. Bódy Magdi pályafutása több mint ötven évvel ezelőtt kezdődött, és a mai napig a színpad az élete.

Fiatal énekesnőként bejárta a világot, Japántól az Amerikai Egyesült Államokon át egészen Oroszországig mindenhol fellépett. Hazánkban a Korong együttes tagjaként ért el először átütő sikert: a formáció tagjaival, Miklós Tiborral, Csuha Lajossal, Miklóska Lajossal, Dancsák Gyulával és Hőnig Rezsővel 1972-ben tartották meg a Jézus Krisztus szupersztár magyarországi ősbemutatóját, amelyben Bódy Margit énekelhette el Mária Magdolna világhírű dalát.

A 68 éves Bódy Magdi fantasztikusan néz ki

Később a Generállal és a KFT-vel is fellépett, és önálló zenekarával, a Bódy Magdi és együttesével is népszerű volt. Olyan híres slágereket dobtak a piacra, mint a Nem tilthatom meg, a Hová mész? vagy az Azt mondta az anyukám

Öt évtizedes karrierje során igazi legendákkal állt egy színpadon. Miután 1981-ben előbb Kanadába, majd New Yorkba költözött, olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Tina Turner, Michael Bolton vagy Cyndi Lauper. 

A 68 esztendős előadóművész még csak nem is gondol arra, hogy nyugdíjba vonuljon. Igazi energiabomba, akiről sugárzik, mennyire jól érzi magát a bőrében.

bódi-magdi-1
Fotó: TV2/Mokka

- Nem számolom az éveket. Agyilag és lelkileg is teljes mértékben húszévesnek érzem magam - árulta el a Mokka vendégeként, ahol arról is beszélt, hogy hiába van a háta mögött ötven év sikere és elismerése, sosem gondolt magára sztárként.

- Soha nem így gondolkodtam, mindig csak csináltam. Ha meghívtak valahova, akkor a maximumot nyújtottam. A sztárság sem foglalkoztatott különösebben, csak az, hogy jó zenészekkel álljak a színpadon.

Balázs Klári fiatalkori fotói

Kíváncsi vagy, hogy nézett ki Balázs Klári fiatalkorában? Nézd meg képes összeállításunkban, mennyire dögös volt az énekesnő a '70-es és '80-as években.

Cover-fotó: MTI/Vitályos József

Ezt is szeretjük