Bochkor Gábor barátnőjét nem fogadta el a baráti társasága: a bemutatása nem sikerült jól
Bochkor nem neheztelt a barátaira, mert igazuk lett a nővel kapcsolatban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az embernek igaz barátai vannak, azt sem rejtik véka alá, amivel nem értenek egyet, ha valami vagy valaki nem tetszik nekik, azt kerek perec megmondják. 

Bochkor Gábor baráti társasága is őszintén kinyilvánította a véleményét a rádiósnak, amikor az bemutatta nekik egy randipartnerét: a csend többet mondott minden szónál. 

Bochkor Gábor új barátnője

Bochkor Gábor a Retro Rádióban mesélt arról, hogy randizott egy olyan nővel, akit a baráti társasága nem fogadott el - írja a Blikk. Amikor bemutatta nekik új barátnőjét, nem azt a reakciót kapta, amire számított.

bochkor-gabor
Fotó: Profimedia

- Van abban tapasztalatom, hogy amikor egy csajjal együtt vagyok, akkor a baráti társaság hogyan reagál, és ez általában jól szokott működni. De volt olyan, akire egyáltalán nem mondtak semmit. Azt sem, hogy nem illik hozzám.

És ez rosszabb volt, mintha azt mondták volna, hogy borzalom ez a nő

- idézte az 58 éves sztár szavait a napilap. 

Bochkor persze kíváncsi volt a véleményükre, így végül elmondták a nőről a véleményüket. Be kellett látnia, igazuk van, az ő belső kételyeit erősítették meg. 

Azurák Csaba titka Várkonyi Andreáról

Várkonyi Andrea 2002 és 2016 között volt a TV2 Tények című esti hírműsorának műsorvezetője, Azurák Csaba, aki korábban a Napló című produkcióban dolgozott, 2009-ben csatlakozott hozzá. 

Ezt is szeretjük