Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lánya már 16 éves: Nóriról ezt mesélte az apja a reggeli műsorban

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lányáról az utóbbi időben nagyon keveset hallani.

várkonyi-bochkor-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lánya utoljára 2019 decemberében szerepelt a tévében, akkor a Nyugi! Köztünk marad című műsor különkiadásában 12 éves kamasz lányként láthattuk

Az utóbbi időben sem a képernyőn, sem szülei közösségi oldalain nem mutatkozott, sőt az is ritkaság, hogy meséljenek róla.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lánya

Az immár 16 éves tinédzserről édesapja árult el néhány információt a Retro Rádió reggeli műsorában. A Bochkorban elmondta, mit szoktak csinálni egy apa-lánya napon: igaz, csak ritkán van alkalom rá, főleg ünnepekkor fordul elő, de imád főzni a lányának.

Nórit utoljára 2019 decemberében láthattuk a tévében.
Nórit utoljára 2019 decemberében láthattuk a tévében.
Fotó: Life TV/Nyugi! Köztünk marad

- Annyira jó dolog megteríteni. Leülünk, beszélgetünk közben, persze a semmiről, azért valljuk be. De készülni, odaadni valakinek, amit főztél, az tényleg nagyon-nagyon jó. És nyilván a gyereknek is jó, hogy neki készíted. Én tényleg mindig főzök Nórira, és olyan jó, hogy ő azt eszi is - idézte szavait a Story.hu.

Hozzátette, nagyon szoros a kapcsolatuk Nórival, mindent megbeszélnek. Néha a felnőttproblémákba is beavatja, lánya annak ellenére, hogy tini, jól átlátja a helyzeteket, és hasznos tanácsokat ad neki.

Nóri április 19-én ünnepelte a 16. születésnapját, aznap is szóba került a rádióban. Bochkor akkor azt mondta róla, ő a legtehetségesebb, leggyönyörűbb lány a világon, majd kollégáival együtt énekeltek neki.

Nézd meg, hogy hasonlítanak egymásra Stohl András lányai!

A 25 éves Rebus és a 14 éves Franci mindketten gyönyörűek Stohl András Instagram-fotóján. Az is feltűnt a kommentelőkek, hogy bár más anyától születtek, elképesztően hasonlítanak egymásra.

Cover-fotó: Profimedia, Facebook/Life TV

Ezt is szeretjük