Bochkor Gábor beszólt A Konyhafőnök séfjeinek: Rácz Jenőt szapulta leginkább
Bochkor Gábornak nem tetszik, ahogy A Konyhafőnök zsűrije a híres versenyzőkkel bánik.

bochkor-gábor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2017-ben startolt el A Konyhafőnök VIP, az eredeti gasztroreality testvérműsora, amelyben nem civilek, hanem hírességek csapnak össze egymással. Immár a hetedik évadnál járunk, és bár a zsűri összetétele a kezdetek óta változott, a szigorú kritikák megmaradtak.

Sárközi Ákos az első szezon óta, míg Rácz Jenő 2018-tól egyengeti a versenyzők útjait. Egyikőjük sem ismer tréfát a konyhában. Bármelyik sztárnak keményen a szemébe mondják, ha valami nem stimmel az ételével.

Bochkor Gábor A Konyhafőnök VIP-ról

Ez a hozzáállás nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Bochkor Gábor a Retro Rádióban fejtette ki a véleményét arról, hogy szerinte a séfek sok esetben elvetik a sulykot. Azt is kifejtette, nem érti, az ismert emberek miért viselik el, hogy ilyen hangnemben beszéljenek velük.

bocsi
Fotó: ATV/#Bochkor

- Ezek a sztárok, akik nagyrészt a maguk területén komolyat nyújtanak, ismert és elismert emberek, miért mennek bele ebbe a játékba? Ezt az egyet nem értem. Odamennek, elkezdenek toporogni, és szemlesütve hallgatják végig, ahogy igazából köpködik őket - írta meg szavait a Story.hu.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerinte a vitának és az ellenállásnak helye lenne a produkcióban, de ahelyett, hogy a játékosok kiállnának az igazukért, csak annyit mondanak, „igen, séf”, majd visszaballagnak a pult mögé. 

A műsorvezető szerint előfordul, hogy mindhárom zsűritag tiszteletlenül bánik a velük szemben álló hírességekkel.

konyhafőni
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Olyan lekezelően beszélnek. Ezek az emberek valakik, és akkor hirtelen alá-fölé rendelt szerepbe tuszkolják bele őket, és sokszor megalázó szintig mennek el.

Leginkább Rácz Jenőn köszörülte a nyelvét, akit kegyetlen terminátorhoz hasonlított. Fördős Zét a produkció bohócának titulálta, Sárközi Ákosról pedig azt mondta, hogy kedves és segítőkész.

Rácz Jenő új otthona

Rácz Jenő családjával új otthonba költözött. A családi házból az Instagram-oldalán mutatott részletet, a fotón jól látszik, minimalista stílusban épült az álomotthon.

Cover-fotó: ATV/#Bochkor, RTL/A Konyhafőnök

Ezt is szeretjük