Beszóltak Bíró Icának! Nem tetszett a külseje
Íme, a részletek
Bíró Ica 55 évesen is kirobbanó formában van, külsejét azonban korábban kritizálták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bíró Icáról kevesen gondolták, hogy május végén töltötte be az 55. életévét. A fitneszszakértő, aki egykor modellként és énekesnőként is sikeres karriert futott be, ma is bomba formában van.

Énekesnői munkássága idején viszont nem mindenkinek tetszett a külseje, volt olyan férfi, aki gúnyosan beszólt neki.

Először megsértődött

- Na, téged is már csak a Metal Lady bőrszerkója tart össze - emlékezett vissza a férfi megjegyzésére az RTL Klub Reflektor című műsorában. 

Ez utalás volt az 1990-ben, a Pokolgép együttessel való közös munka eredményeként megjelent első albumára, ami Metal Lady címmel került a lemezboltok polcaira.

A szőke sztár először megsértődött, aztán amikor tükörbe nézett, megállapította, hogy van egy kis igazságalapja a megjegyzésnek. Nem olyan fából faragták azonban, hogy ezt lenyelje: fogta magát, és gőzerővel edzeni kezdett. Így kezdődött a kilencvenes években a fitneszpályafutása.

Nemcsak a fizikai erőnlétre fordított nagy figyelmet, de a lelki fejlődésére is, így - szintén a kilencvenes években - saolin papoktól kezdett el tanulni. A testi és lelki karbantartás azóta is fontos számára.

Saolin tanítvány

- A saolin főpap egyik tanítványa vagyok. Inkább a férfiakat szokták tanítani, ezért én egy nagyon kiváltságos helyzetben vagyok, hogy közvetítő nélkül, egyből nekem adja át a tudását. Amikor Magyarországra jön, hívni szokott, hogy újabb és újabb gyakorlatokat tanítson - mesélte.

Tőle tanulta akupresszúrás arcpontmasszázst is, amit jelenlegi edzésprogramjába is beépített. A megszerzett tudást egyébként nem tartja meg magának, 95 perces holisztikus edzésen adja át másoknak.

Az órát félórás meditációval zárják, amit Bíró Ica minden nap gyakorol, és nem csak tanítványainak, de barátainak is szívesen oktat.

Fotó: RTL Klub/Reflektor

Ezt is szeretjük