A 66 éves Bíró Ica dögösen dekoltált szettben: darázsdereka olyan, mint karrierje csúcsán

Bíró Ica éveket letagadhatna a korából. Huszonévesek is megirigyelhetik, olyan jó formában van.

biro-ica-coverkepe

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bíró Ica a ’80-as és a ’90-es években fotómodellként és manökenként vált ismertté. A fitneszlady videóira rengeteg nő tornázott akkoriban, segítségével sokan elérték az álomalakjukat. Bíró Ica május 30-án ünnepelte 66. születésnapját, alakja még mindig a régi.

Mokka kameráinak megmutatta formás idomait, és elárulta, minek köszönheti, hogy még mindig ugyanazt a ruhaméretet hordja, mint egykor. Dögös szerelésére nem lehetett nem odafigyelni, darázsdereka csak úgy vonzotta a tekinteteket.

Bíró Ica ma

A 66 éves sztár mindig nagy szeretettel és odaadással készítette el a saját ruháit, amelyeket minden esetben az egyediség és az extravagancia jellemez.

biro-icus
Fotó: TV2/Mokka

- A kis varrógépemmel már rengeteg mindent készítettem, és még több is van nekem. Nekem ez az eredeti szakmám egyébként. Abban az időben, amikor még fiatal voltam, akkor nem voltak még ezek a testhezálló cuccok.

Bíró Ica már kiskorában érezte, hogy vonzódik a varrónői és a divattervezői pályához, így nem is gondolkozott sokat, hogy mivel szeretne foglalkozni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Emlékszem, amikor elvittek minket fiatal korunkban a varróiskolába látogatásra, és az ott tanuló lányoknak olyan jó ruhái voltak. Akkor meséltem is anyunak, aki azt mondta, hogy ez egy tök jó szakma, és végezzem csak el. Eredetileg divattervező szerettem volna lenni.

A mai napig nagyon csinos és karcsú az alakja, vékony derekát előszeretettel mutatja meg a saját maga által szabott ruhákban.

biro-ica-kepe4
Fotó: TV2/Mokka

- Igen, a 30 év alatt valóban nem nagyon változott az alakom és a méretem. Tulajdonképpen majdnem mindenem jó, csak kicsi átalakítások kellenek a ruhákon. Csomó mindent csináltam már, sokszor szoktam nadrágban is lenni, de szeretem a szoknyákat is.

Imádja a feltűnést és büszkén vállalja nőies idomait, amelyeket a kemény munkájának és a géneknek köszönhet. 

- Sok bőrdarabot kreáltam már, amelyek nagy munkák voltak. A mai napig szeretek ezekben is fellépni. Ez a mostani ruhám is nagy kedvencem, amíg rendben van a testem, addig kidomborítom akár fűzőkkel az előnyös részeimet. Nem igazán érdekel a divat, de azért nézem persze, és tudok róla, hogy mi van terítéken. Szeretek icásan és látványosan öltözni, a színpad pedig el is várja.

Nézd meg, milyen csinos a 70 éves Marcellina!

Marcellina virágzó fürdősapkában és pink fürdőruhájában dögösen festett.

Cover-kép: Facebook/Bíró Ica

Ezt is szeretjük