A 66 éves Bíró Ica testét alig takarta valami: ő a tökéletes nő a kommentelők szerint

Bíró Ica felrobbantotta a Facebookot azzal a fotóval, amelyen egy merészen kivágott bodyban pózolt.

biro-icuss

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem túlzás, Bíró Ica alakja 66 évesen kifogástalan: vonalait mindig sikerült megőriznie, és ahogyan már korábban írtunk róla, még a régi ruhái is tökéletesen illenek rá.

Diéta, rengeteg mozgás és tudatos életmód a titka. Friss fotóján is látszik, mennyit sportol. A Glamour magazinnak adott interjúját követően megmutatta, hogy mi is rejtőzött az aznapi ruhája alatt.

Bíró Ica dögös fotója

Bíró Ica nehéz időszakon ment keresztül, sokáig nem volt munkája, és szomorúan teltek a mindennapjai. Mára azonban ismét teljes erejével a karrierjére koncentrál, amelyről a lapnak is mesélt. Budakeszin éli az életét, és a tévénél még munkát is kapott, boldogsága pedig egyértelműen sugárzik róla. 

 „Friss! Ez a body volt a kabát alatt, az újságból kimaradt. Köszönöm Glamour magazin és csapata! Bíró Ica mégsem adta fel.” - írta a Facebookon megosztott fotójához, amely közvetlenül a Glamour fotózása után készült róla.

Egy testhezálló, dekoltált bodyban állt a kamerák elé, a rajongók pedig csak ámultak rajta. Feszes hasa, karcsú alakja és hosszú szőke haja egy igazi topmodell benyomását keltette, jó pár évet letagadhatna a korából.

„Még női szemmel is szuper vagy drágám, esküszöm szebb vagy most, mint 13 éve!”

„Ragyogsz, Icám! Sok fiatal irigykedhet most rád, elképesztő a tested és a lelked is! Örülök, hogy ismét egy energiabomba néz vissza ránk és túljutottál a nehézségeken.”

„Na ezt nevezem hozzáállásnak, büszke lehetsz magadra, hogy egy ilyen nehéz időszakot végig tudtál csinálni!" - dicsérte egy kommentelő.

Ábrahám Edit fürdőruhában

Ábrahám Edit nagyon csinosan festett a fürdőruhás képein fogyását követően.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük