Emlékszel a Bestiák vörös hajú bombázójára? Bedhy 52 éves korára ennyit változott

A Bestiák egykori énekesnője, Bedhy nem győzte fogadni a bókokat a Mokka műsorvezetőjétől.

bestiák-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"A reggel túl messze van”, "Fáj még, ha néha felhívsz” - csak a címet kell elolvasnunk ahhoz, hogy elkezdjük dudorászni a Bestiák legnagyobb slágereit.

Bár már 26 év eltelt azóta, hogy megalakult a ’90-es évek egyik legismertebb lánytriója, a rajongók a mai napig hatalmasat buliznak a retró koncerteken a dalaikra.

Bestiák Bedhy 2023-ban

A Kozso menedzselte banda 1997-ben jött létre: a három dögös énekesnő, Bedhy, Miss Bee és Honey közül ma már csak a két előbbit látni olykor a tévében.

A trió vörös hajú tagja, Bedhy, azaz Moór Bernadett a Mokkában elárulta: a mai napig zenével foglalkozik, pályatársaival, Bebével és a ShyGysból megismert Juliennel a Melody Maker nevű új formációval nemrég az atlétikai világbajnokság rajongói színpadán léptek fel.

bedhy
Fotó: TV2/Mokka

A beszélgetés során az 52 éves Bedhy több alkalommal kapott bókot az adást vezető Pachmann Pétertől. A műsorvezető először megjegyezte, milyen sportos, majd azzal viccelődött, akár fürdőruhában is színpadra léphetne. 

Az elköszönésüket is egy dicsérettel fűszerezte meg, azt mondta, egyetlen dolog hibádzott az elhangzottak során: kizártnak tartja, hogy negyven felett járna. 

Pap Rita és Bodnár Attila 2023-ban

Pap Rita és Bodnár Attila négy évtizede ismerkedtek meg egymással, a kilencvenes évek óta a szakmai életük is összefonódik. Mutatjuk, hogy néznek ki napjainkban.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Discogs.com

Ezt is szeretjük