Ötödszörre lesz apa a magyar színész – Híradós felesége a 6. hónapban van
Besenczi Árpád és felesége, Nelli októberre várják negyedik közös gyermeküket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Besenczi Árpád és az Echo TV-ből ismert Nagy Kornélia úgy érzik, 2014-ben a találkozásuk sorsszerű volt. Három hónappal később, áprilisban összeházasodtak, novemberben pedig megszületett az első közös gyermekük. 

Három év alatt három gyermekkel gyarapodott a család, most pedig úton van a negyedik. A Jászai Mari-díjas színésznek emellett az első házasságából már van egy nagykorú fia, Benedeket tavaly vették fel az orvosi egyetemre. 

Besenczi Árpád ötödik gyereke

Az 55 éves sztár negyedik gyermeke születésénél a szülőszobában kijelentette, hogy lezártnak tekinti a családalapítást, két és fél évvel később viszont felesége újra gyermeket vár. Most van a hatodik hónapban, és októberre van kiírva – árulták el a Story magazinnak

Az öt és fél éves Hellával, a négy és fél éves Zsongorral és a két és fél éves Lianával kaotikus az életük keszthelyi otthonukban, de azt vallják, a gyerekeik sok szépséget és jót adnak nekik. A kistestvérre leginkább Zsongi vágyott, szeretett volna egy öcsikét. Kívánsága teljesül, édesanyja kisfiút hord a szíve alatt. 

A tévésnek ez lesz a negyedik császármetszése, nem tudják, hogyan viseli majd a szervezete, de a várandósságot szerencsére jól éli meg. 

- Ez eddig a legkönnyebb várandósságunk. Nagyon büszke vagyok Nellire! Ellátja a kicsiket, vezeti a háztartást, és még napi szinten sportol is. Elképesztően erős nő! – dicsérte párját Besenczi. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Sok segítségük nincs, csak egy nagynéni tudja időnként levenni a terheket a vállukról, és ha másképp nem megoldható, bébiszittert hívnak. Lehet, hogy a szülés idején is segítségük lesz az utóbbira, ugyanis a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház igazgatójának sűrű a programja. 

- A tervezett szülés előtt egy héttel lesz a Kölcsönlakás premierje, amit én rendezek, a szülés után pedig kezdődnek a Legyetek jók, ha tudtok! című darab próbái. Fülöpöt játszom majd, és ha minden jól megy, a nagylányunk is szerepelni fog az előadásban, aki egyébként ősszel kezdi az iskolát. 

Megszületett a Joób család 11. gyermeke

Joób Márton háromszoros kenuvilágbajnok és felesége, Dóra 16 évvel ezelőtt házasodott össze. 2019 februárjában született meg a tizedik gyermekük, és úgy érezték, egy-két babát még örömmel vállalnának, ha jönni akar. És akart. 2020 májusában 2200 grammal, két hónappal korábban a vártnál megérkezett Jordán.

Ezt is szeretjük