A reggeli adásban árulta el! A TV2 műsorvezetője szakított gyermeke anyjával
A részletek
Berki Krisztián a Mokkában tisztázta: nincs együtt Pamelával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián és Hódi Pamela jó ideje se veled, se nélküled kapcsolatban élnek, soha nem lehet tudni, valójában egy párt alkotnak-e, vagy éppen szüneteltetik a kapcsolatukat.

Berki Krisztián
Kárász Róbert

A ma este induló Éden Hotel műsorvezetője aztán a Mokkában tiszta vizet öntött a pohárba.

A reggeli adásban árulta el

- Ha a nézők megnézték a TV2-n az első részt, amiben bemutatjuk az első tíz játékost, a SuperTV2-n kezdődik a másik műsor, amelyben fogunk tudni mutatni egy kis erotikus tartalmat is - kezdte az Éden Hotel beharangozóját a reggeli Mokkába maszkban érkező Berki Krisztián.

- És annak a műsorvezetője lesz a te kedvesed, meg Cithya Dictator - vezette át a beszélgetést az Éden Éjjelre Kárász Róbert műsorvezető, aki szintén egy tigrismaszkot viselt.

- Igen, így van, a volt kedvesem - pontosított Berki.

- Mi az, hogy a volt kedvesed? - kérdezett vissza meglepetten Kárász.

- Nem vagyunk együtt. Tudod, ezt már nagyon sokszor, nagyon sok fórumon elmondtuk - magyarázta az Éden Hotel műsorvezetője.

A Mokka női műsorvezetője, Czippán Anett csak annyit fűzött hozzá az egészhez, hogy mi már ezt soha nem fogjuk megtudni, hogy van ez, utalva arra, hogy Berki Krisztián és Hódi Pamela már többször kijelentették, örökre elváltak útjaik, aztán többször bejelentették, újra egy párt alkotnak.

Fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük