Berki Krisztián a beszólásával mindenkit kiakasztott! Hozta a formáját a műsorvezető
Berki Krisztián újfent arrogánsan vágott vissza Facebook-oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián a tőle megszokott stílusban válaszolt arra, hogy a Központi Hatalom nevű bandát megihlette az Éden Hotel műsorvezetője.

A csapat Berky Krisztián címen adott ki egy dalt, amelyet már több mint 56 ezren láttak a legnépszerűbb videómegosztón.

Berki mindenkinek beszól

A banda állítja, a dal egy fiktív személyről szól, ahogy a Facebook-oldalukon áll, fogalmuk sem volt arról, hogy két Berki Krisztián is van.

- Nem a tehetséges sportolóról szól, akire büszkék lehetünk, sem a proteinsámánról, akinek a tudása annyit ér, mint rákospataknak a kemoterápia - írják.

Berki állítja, nem hallotta a dalt, de igazából nem is kíváncsi rá.

- Most mit csináljak, ha elküld egy számmal, valószínűleg ennél többet úgysem tud tenni ellenem szegény - mondta.

A TV2 újdonsült műsorvezetője lett egyébként a legnépszerűbb a bulvárlapok címoldalai alapján. Ezen felül pedig ő maga osztotta meg a Facebook-követőivel, hogy a Google keresési listáján is a harmadik legfelkapottabb személy lett. Őt csak Bajor Imre és Aleska Diamond tudta megelőzni, amihez szintén keresetlen szavakkal szólt hozzá (változtatás nélkül közöljük).

Ő lett a legnépszerűbb hazai sztár

- A listát a felnőtt ipar játékosa, a „recskaboyok” koronázatlan királynője, Aleska Diamond vezeti, de azért valljuk meg, neki van egy óriási előnye velem szemben, hiszen a legősibb mesterséget űzi (170 film sem tudta elhasználni!). A hazai médiaipar elsősorban ezért kezdte felfedezni a szőke hajú expornóst, aki a kezdetek kezdetén vetkőzős időjárás jelentő műsorban vétette észre magát. Olcsó népszerűséggel került be a köztudatba - a liftben, edzés után, és kutyasétáltatás közben készített fotók, a pornózás nehézségeiről való mesélés és bátorságpróba következtében vált mémmé - írta Facebook-oldalán Berki.

Többen feltették neki azért a kérdést, arra nem gondolt-e, hogy az olimpiai bajnok Berki Krisztiánra kerestek rá, mire valaki azt írta be: "Hogy ez??? Gondolkodik??? Ne vicceljünk!!!"

A február 23-án a TV2-n induló Éden Hotel házigazdája a Tényeknek is nyilatkozott, ahol elmondta, egy újfajta karaktert tudott létrehozni, aki bár megosztó, mégsem lehet elmenni mellette szó nélkül.

Berki Krisztián sajátos stílusa még a kollégáinál is kiveri a biztosítékot. Mint ismert, a Fem3 csatornánál Czippán Anett műsorvezetőtársa volt, amikor pedig elutazott Costa Ricára az Éden Hotel forgatására, igazán sértő módon búcsúzott. Czippán háta mögött ugyanis olyanokat mondott, hogy az egykori kölyökidősnek 11 órakor szénhidrátot kell adni, és hogy mindenki figyeljen, mert reggel aktívabb szexuálisan. Czippán ezen érthető okokból kiakadt, és elmondta, az bosszantja leginkább, hogy nem tudta magát megvédeni, mert Berki ezt is csak a háta mögött merte mondani.

Fotók: Facebook/ Berki Krisztián

Ezt is szeretjük