Berki Mazsi reagált a lesifotóra, amin egy üzletemberrel kapták le
Berki Mazsiról tegnap futótűzként terjedt el egy kép, azt írták hozzá, egy titokzatos férfivel és kislányával elhagyta az országot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglepő, Berki Mazsi reakciója arra a pletykára, ami tegnap terjedt el róla. Körbejárta a bulvársajtót a kép, amelyen egy titokzatos üzletemberrel kapták le. Azt pletykálták, vele és kislányával külföldre utaztak.

A sztáranyuka nem mondott semmit ezzel kapcsolatban, és nem is láthattunk friss posztot vagy sztorit az Instagram-oldalán egészen ma reggelig.

Berki Mazsi reakciója

Minden félreértést eloszlatott, ugyanis nem egy idegen országból jelentkezett be: először ez esti táncpróbájáról, majd arról rakott ki videót, hogyan ébredtek kislányával az otthonukban. 

Berki Mazsi Insta-sztorijai az elmúlt 24 órából.
Berki Mazsi Insta-sztorijai az elmúlt 24 órából.
Fotó: Instagram/Berki Renáta

Ezután még két sztorit megosztott az autóból, épp profi táncpartneréhez, Bonyhádi Ferenchez sietett, akivel ma is lázasan készülnek a Dancing with the Stars első adására. Ebből egyértelműen kikövetkeztethető, hogy Berki Mazsi Budapesten tartózkodik.

A Life.hu írta meg, mit mondott azzal kapcsolatban, hogy elutazott volna. Röviden és tömören öntött tiszta vizet a pohárba:

"Megjelent rólam egy fotó, de nem mentem sehova, itthon vagyok én is, és a kislányom is" - írta le a szavait a hírportál.

Berki Mazsi kislánya

Berki Mazsi 31. születésnapján egy videót tett ki a közösségi oldalára, amiben az akkor kilenc hónapos kislánya, Emma Katerina is szerepel. A követői szerint nagyon cuki a copfos kislány. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük