Mazsi szívszorító ígérettel búcsúzott Berki Krisztiántól a temetésen: megható volt a beszéde

Ma délután végső nyugalomra helyezték Berki Krisztiánt, akinek temetésén Berki Mazsi is beszédet mondott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma délután a Farkasréti temetőben eltemették Berki Krisztiánt. Berki Mazsi megható beszéddel vett búcsút férjétől, a 14 óra 30 perckor kezdődött szertartásra megjelentek az özvegy kérésének megfelelően fehér ruhában érkeztek. 

Berki Krisztián édesanyja, Hódi Pamela és férje Tóth Bence és az elhunyt féléves kislánya, Emma Katerina, valamint nagyobbik lánya, a kilencéves Nati is részt vett a temetésen. Mielőtt Kökény Attila énekelni kezdett, az utóbbi az urna mellé helyezte plüsskutyusát.  

Berki Krisztián temetése

Kökény Attila a Nincs semmi másom és az Örökre szóló szerelem című dalokkal búcsúztatta Berki Krisztiánt. Az első dalt követően Berki Mazsi Kun Magdolna Béke volna jó című versét kezdte el szavalni, mert az volt a férje kedvence, majd megtartotta beszédét. Azzal kezdte, hogy megrendülten áll a megjelentek előtt, nem volt felkészülve arra, hogy Berki ilyen hirtelen távozik az élők sorából. 

berki-krisztian-mazsi
Fotó: Profimedia

- A megismerkedésünk pillanatától tudtam, hogy földi életünk hátralevő részében most már nincs többé te és én, már csak mi vagyunk. Mi ketten, akik eggyé váltunk. Tudtam, hogy egyszer szembe kell néznem az elmúlás fájdalmával, de még csak most indultunk el a közös utunkra. Tudom, hogy itt vagy, és talán látod, mennyire arcul csapott mindannyiunkat a halálod. Búcsúztatunk téged, akiben olyan nagy volt az életigenlés, a vágy az örömre és arra, hogy nagyon szeressél. Ha valaki, akkor te igazán éltél. Egy óriási kisfiú voltál, akiben annyi jó szándék és kedvesség volt.

Ha valakit a szívedbe fogadtál, azért mindent megtettél. Az igazi énedet igencsak kevesen ismerték. 

Mindent köszönök, a mosolyod, a szereteted, a szerelmet, szerelmünk gyümölcsét, a reményt a szemedben, a hitet a szemedben. Nehéz a szív, mert nagy űrt hagytál magad után. Hiányozni fogsz mindannyiunknak és a gyerekeknek is. Ez lesz a legnehezebb, pótolni a szuperhős apát, aki voltál, és mindig leszel. (…)

Ígérem, hogy a két testvér jó testvérként fog felnőni, és minden fontos értéket átadunk nekik

- fogadta meg Berki Mazsi. 

Férje szavait is idézte, majd beszédét azzal zárta, hogy hálás a férjének, hálás neki Emmáért, hálás, amíg csak él, és szereti. 

Berki Krisztián utolsó családi fotója

Berki Mazsi a férje halála óta először posztolt, egy eddig nem látott családi fotóval búcsúzott. Hódi Pamela szintén egy családi képpel köszönt el Berkitől.

Ezt is szeretjük